- Min viktigste ligakamp

Jamie Carragher mener at helgens ligakamp mot Blackburn blir den viktigste han har spilt. De røde kan ta over tabelltoppen. Ryggproblemer for Voronin.

Jamie Carragher kaller morgendagens oppgjør mot Blackburn som den største ligakampen i hans karriere. Rafael Benítez må bestemme seg for om han skal ta en sjanse med Steven Gerrards helse etter at det ble klart at kapteinen sliter med en lyskeskade. Carragher er ikke i tvil om kampenes enorme betydning.
- Jeg sier ikke dette bare på grunn av det som skjedde mot Chelsea her om dagen, men ligaen har alltid hatt prioritet av alle i klubben, uttaler Carragher til Liverpool Echo.

- På de tretten årene jeg har vært involvert med førstelaget vil dette være den største ligakampen jeg har spilt. Den er virkelig så viktig.

- Hvis vi vinner, kan vi ligge øverst på tabellen med bare seks kamper igjen. Hvis noen hadde fortalt meg det, at vi ville være i denne posisjonen da sesongen startet, ville vi alle vært henrykt.

- Dette er en enorm sjanse for alle i klubben. Jeg er sikker på at fansen vil skape en flott stemning fordi de vet hva om står på spill.

Tapet mot Chelsea var første gang Liverpool røk for en av de fire store denne sesongen.
- Noen ganger må du holde hånden i været og si at det andre laget spilte bra, og dette var et slikt tilfelle.

- Men det er viktig å huske at vi nå har møtt dem og Manchester United fem ganger denne sesongen og vunnet fire av disse kampene.

- Det er en statistikk vi kan være stolte av selv om vi selvsagt er skuffet over hva som skjedde her om dagen.

- Vi har spilt mer enn 40 kamper i Premier League og Champions League, de to største turneringene, og vi har bare tapt tre ganger. Det viktigste når vi har tapt, er at vi har hatt en tendens til å reagere på den rette måten ved å få i stand noen flotte kamprekker.

- Det er vi ute etter å gjøre igjen. Ingen bør være for nedbrutte etter hva som skjedde mot Chelsea fordi de har et godt lag som gjorde det bra. Vi har fortsatt veldig mye å spille for.

- Motivasjonsfaktoren for oss er å komme tilbake på toppen av tabellen. Det vil kanskje bare vare i et par timer til United har spilt, men du vet aldri om det kan bli lenger enn det.

- Det er så stor denne kampen er. Derfor tror jeg ærlig talt at dette er den største kampen vi har hatt i ligaen mens jeg har vært i klubben, og kanskje lenger enn det.

Voronin usikker
Andriy Voronin kan miste helgens bortekamp for Hertha Berlin mot Hannover. Ukraineren, som har nettet 11 mål denne sesongen, har problemer med ryggen.
-  Andriy var ivrig etter å jobbe seg gjennom denne uken, men vårt medisinske støtteapparat stoppet ham, uttaler Hertha-trener Lucien Favre.