- Nå må vi begynne å vinne i ligaen

Etter å ha blitt slått ut av mesterligaen, maner Javier Mascherano nå til fullt fokus på ligaspillet. Wenger føler med Liverpool. Hamann tiltalt for fyllekjøring.

Med Liverpool ute av Champions League måtte supporterne ty til en solid porsjon galgenhumor i Budapest i går kveld. "We're the greatest team in Europe, and we're going to Germany" runget ut over Ferenc Puskas stadion. Fansen gjør tydeligvis som spillerne, og sikter seg nå inn mot Europaligafinale i Hamburg den 12.mai.

Javier Mascherano uttaler til Echo i dag at spillerne nå må reise seg etter mesterliga-exiten, og konsentrere seg om resten av sesongen, slik at denne ikke blir ødelagt.

- Dette er en merkelig følelse for alle i klubben. Champions League er en spesiell turnering for oss, men nå er toget gått og vi må komme oss videre. Nå er vi med i en annen turnering, og vi vil gjøre alt vi kan for å vinne den. Motivasjon vil ikke være noe problem. Det er motivasjon nok å spille for Liverpool, slår argentineren fast.

- Liverpool fortjener mer av oss, og derfor vil vi gjøre vårt ytterste for å vinne Europaligaen, legger han til.

De røde holdt nullen for første gang siden 25. oktober i går kveld. Det bør gi litt ekstra selvtillit foran søndagens Merseyside-derby.

- Vi vet vi må begynne å vinne i ligaen. Det haster, da vi ikke er blant de fire beste for øyeblikket. Det føles merkelig både for klubben og supporterne, for de siste fire årene har vi alltid vært blant de fire beste, kjempet for tittelen og for å komme med i Champions League. Så vi må begynne å vinne kamper, slik at vi klarer det nok en gang, sier Mascherano.

- Vi vet det blir en veldig vanskelig kamp på søndag, men det er en veldig viktig kamp for oss og våre supportere, og vi må begynne å vinne i ligaen med å slå Everton, avslutter han.

Wenger føler med Liverpool
Arsenal er videre i Champions League, men London-klubbens manager, Arsene Wenger, føler ingen ekstra glede over at Liverpool røk ut av turneringen.

- Dersom noen argumenterer med at en sterk konkurrent er borte, så kjøper jeg ikke den. Du må konsentrere deg om egne prestasjoner. Om Liverpool er ute, så betyr bare det at et annet sterkt lag er inne, uttaler franskmannen.

- Jeg tror det er viktig å vinne hjemmekampene i Champions League. Se hva som skjedde med Liverpool. De tapte hjemme for Lyon i siste spilleminutt, og det kostet dem avansement. Hadde det blitt uavgjort i den kampen, ville Lyon hadde to færre poeng og Liverpool ett mer. I gruppespillet har du ikke råd til å tape på hjemmebane.

Hamann tiltalt for fyllekjøring
Tidligere Liverpool-spiller, nå trener ved akademiet i Kirkby, Dietmar Hamann, må møte i retten den 23.februar etter å ha blitt tiltalt for fyllekjøring. 36-åringen ble stoppet av politiet på motorveien M56 den 12.juli i år. Tyskeren har erklært seg ikke skyldig under en tidligere høring.