- Nemeth er en god avslutter

Benítez var fornøyd med kampen mot Singapore, og roste tomålsscorer Krisztian Nemeth. Det var viktig å gi de spanske landslagsspillerne 30 minutter. Johnson og Arbeloa spilte ikke.

Liverpool fikk etter hvert en enkel oppgave mot Singapores landslag. Merseysiderne, som spilte i sin mørke bortedrakt for første gang, stoppet ikke før det sto 5-0 i målprotokollen. Rafael Benítez gjorde kun tre bytter i pausen, men satte inn hele syv spillere etter en time. Krisztian Nemeth var en av spillerne som kom på banen da. Ungareren takket for tilliten med to nettkjenninger,
- Nemeth er en stor avslutter. Han har scoret mange mål på reservelaget. I dag viste han hvorfor, uttalte Benítez til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

Andriy Voronin, Albert Riera og Fernando Torres var de øvrige som tegnet seg på scoringlista. Dirk Kuyt sto for hele tre målgivende pasninger.
- Det var en god kamp. Vi jobbet hardt og spilte i høyt tempo med en profesjonell mentalitet, fortsatte manageren.

- Jeg synes at vi forbedrer oss fysisk for hver dag. Noen av spillerne returnerte sent fra landslagsoppdrag, så det var viktig for dem å spille 30 minutter.

- Dere kan se at noen av dem er litt slitne, men mentaliteten og innstillingen var god. Det var en veldig god kamp.

Xabi Alonso spilte for første gang under pre-season da han entret banen i det 78.minutt. Laget reiser nå tilbake til Merseyside. Neste kamp spilles ikke før neste søndag, mot Espanyol i Barcelona.
- Vi kan nå hvile litt, bruke litt tid med familiene våre og så begynne å trene igjen, forklarte Rafa.

Mot Singapore benyttet Benítez 24 av de 26 spillere som er på plass i Asia. Glen Johnson har slitt med et akillesproblem, og spilte derfor ikke. Alvaro Arbeloa var den andre spilleren som sto over. Liverpool har ikke opplyst noen grunn til at backen ikke fikk spilletid på National Stadium. Engelsk tabloidpresse har i helgen spekulert på at han går til Real Madrid for £4,5M.