- Nesten en finale

Sergio Ramos føler at returkampen på Anfield blir som en finale for Real Madrid, hvor Raul sier at man vil angripe. Robbie Threlfall vil gjerne på utlån igjen.

- Vi kan vinne på Anfield
Det er under en uke til gigantmøtet på Anfield, hvor Real Madrid må ta igjen en 1-0 ledelse til Liverpool etter den første kampen, foran The Kop. Den aggressive backen Sergio Ramos mener at det bare motiverer ekstra å spille på en slik stadion, i 90 minutter som vil avgjøre hvem av de to storhetene som avanserer til kvartfinalen. Rutinerte Raul mener at Real Madrid ikke kan sitte tilbake, men at de må prøve å ta initiativet i returkampen.

- Dette var et av våre første tap, men vi må lære fra det og ikke glemme at denne runden ikke bare er 90 minutter men 180, sier Ramos til uefa.com.

- Slik som de gjorde det, må vi finne et bortemål. Dette blir nesten som en finale. Vi spiller for å gå videre og vi vet at vi må sette dem under press for å score, samtidig som vi må passe oss andre veien.

- Jeg vet ikke hvordan det er for de andre, men personlig synes jeg det er fantastisk å spille på et slikt stadion. Jeg føler at det er motiverende og at det også kan være som en hjelp.

- Vi vet at vi hadde sjanser og at vi ikke må slutte å tro på at dette fortsatt kan gå, forklarer Raul til AS.

- Det er slik Madrid må spille, og vi kan ikke sitte tilbake og vente på at noe skal skje. Dette laget kan vinne på Anfield.

- Trener Juande Ramos har gjort en utmerket jobb, og laget har blitt langt bedre etter at vi tapte i Barcelona. Nå tar vi en kamp om gangen.

Threlfall vil ut igjen
Etter å ha vært på utlån til Hereford og Stockport sier scouseren Robbie Threlfall at han vil ha mer erfaring med førstelagsfotball. Threlfall er nå tilbake i Liverpool, men håper på en ny utlånsperiode innen sesongen er over.

- Jeg vil være interessert i å gå ut på lån igjen hvis muligheten skulle oppstå, sier Threlfall til Sky.

- Jeg er nå tilbake og trener i Liverpool, og jeg ønsker bare å kunne spille kamper regelmessig.

- Jeg trivdes i Stockport og vil gjerne komme ut og få enda mer erfaring.