- Overrasket over kritikken

Rafael Benítez er overrasket over at folk kritiserer ham for å være forsiktig med Fernando Torres, ettersom superspissen er et stykke fra å være hundre prosent etter skadeproblemer.

Liverpool var det beste laget den første timen på Craven Cottage på lørdag. Etter at Fernando Torres ble byttet ut etter 63 minutter turte Fulham slippe seg mer løs, og tok over kampen. Etter dette har Rafael Benítez blitt heftig kritisert for byttet, og manageren er overrasket over dette, ettersom at Torres enda kjenner til adductor-skaden sin.

- Jeg ble overrasket over kritikken etter kampen, for Fernando har hatt problemer den siste måneden etter landskampene. Vi må være forsiktig med han, for det var nære på at han måtte ha en operasjon. Til og med nå i dagmorges, to dager etter kampen, kjenner han skaden sin, sier manageren til Liverpoolfc.tv.

- Han er ikke komfortabel. Han har ikke den styrken han har hatt tidligere, så vi må prøve å beskytte han. Han kan ikke spille bra om han blir presset til å spille. Dersom vi presser han (til å spille før skaden er helt leget) vil vi kunne komme til å miste han i lang tid. Så jeg er meget overrasket over kritikken. Når folk snakker om store navn, så analyserer folk bare navnene, og ikke hvordan tilstanden til spilleren er når han er på banen. Han var ikke 100 prosent kampklar.

- Vi blir nødt til å ta med Fernando til Lyon, fordi vi mangler andre alternativer. Vi må fortsette å jobbe med han og resten av stallen, avslutter Rafa.