- Owen vil få en kjølig mottakelse

Jamie Carragher spår at Michael Owen vil få en kjølig mottakelse av Anfield-publikumet når han returnerer til sin gamle hjemmebane som Manchester United-spiller den 25.oktober.

Owen tilbrakte 14 år i Liverpool for han forlot klubben til fordel for Real Madrid under kontroversielle omstendigheter i 2004. På grunn av den sterke rivaliseringen mellom klubbene tror ikke Carragher at Owen vil få den gode mottakelsen som vanligvis er reservert for tidligere spillere som gjester Anfield med sin nye klubb.

- Våre fans er som regel veldig sjenerøse med applausen til tidligere spiller, men Owen kan nok vente seg en kjølig velkomst. Og jeg må si jeg forstår supporterne. Han pleide å spille for oss, og nå spiller han for vår argeste konkurrent, uttaler Carragher til The Times.

- Samtidig forstår jeg at Michael har sin egen karriere å tenke på. Han ønsker å spille i Champions League og å komme med i Englands VM-tropp. Overgangen til Manchester United gir ham muligheten til det. Men overgangen opprørte våre fans. Slik er fotballen, legger han til.