- Pausen vil gjøre underverker

Emiliano Insua er glad for at det nå er en pause i ligaspillet grunnet landskamper. Han tror det kan gjøre underverker for Liverpools skaderammede tropp. Søvnproblemer for Lucas.

Liverpool har for øyeblikket ni førstelagsspillere på skadelista: Fernando Torres, Steven Gerrard, Glen Johnson, Yossi Benayoun, Albert Riera, Daniel Agger, Fabio Aurelio, Martin Kelly og Nabil El Zhar.

Forhåpentligvis kan flesteparten av disse bli spilleklare til matchen mot Manchester City om halvannen uke. Benayoun og Riera kan definitivt ikke spille den kampen, men resten skulle fortsatt ha mulighet til å bli friskmeldte innen den tid.

- Det avbrekket vi får nå kan være bra for oss, for vi har så mange skader, uttaler Emiliano Insua til Liverpoolfc.tv.

Venstrebacken kom som kjent ikke med i Argentinas tropp til privatlandskampen mot Spania, og vil dermed også få litt hvile etter å ha spilt 16 av Liverpools 18 kamper så langt denne sesongen.

- Pausen vil gi spillerne litt mer tid til å komme til hektene igjen før neste kamp, og det gir også alle tid til å konsentrere seg om City-kampen, sier Insua.

Han forventer en åpen kamp mot Mark Hughes sitt mannskap.

- Etter kampen mot Birmingham var vi veldig skuffet over at vi bare tok ett poeng. Vi hadde ballen mye, og skapte mange sjanser. Da er det skuffende å bare spille uavgjort.

- Jeg tror City-kampen blir annerledes. De er under press for å vinne hver eneste kamp, akkurat som vi selv er. Derfor kan det bli en litt mer åpen kamp. Vi går til kampen med fokus på eget spilleopplegg, og hva vi ønsker å oppnå.

- Vi er inne i en blindgate nå, men vi må bare stå på og jobbe hardt. Vi prøver å få situasjonen til å snu. Dersom hellet snur, vil alt gå mye bedre.

Søvnproblemer for Lucas
Lucas Leiva avslører til LFC Weekly at han sliter med å få sove natten etter at han har spilt kamp.

- Etter en kamp får jeg vanligvis ikke sove. Jeg er selvsagt sliten, men det er vanskelig å få kampen ut av tankene. Dersom vi taper er det faktisk enda verre, for da tenker du hele tiden på hva du kunne ha gjort annerledes, sier brasilianeren.

- Adrenalinet raser fortsatt rundt i kroppen. Det tar tid før jeg klarer å roe meg ned og slappe av, legger han til.