- Perfekt reaksjon

Benítez var meget godt fornøyd med måten spillerne slo tilbake på mot Blackburn. Torres dediserte åpningsmålet til fansen og Hillsborough-ofrene. Gerrard tilbake mot Chelsea?

Liverpool utklasset Blackburn med 4-0 etter scoringer av Fernando Torres (2), Daniel Agger og David Ngog, og det var akkurat en slik forestilling Rafael Benítez ønsket seg etter tapet mot Chelsea i midtuken.
- Å spille en god kamp, score mål og holde buret rent - det var en perfekt reaksjon fra spillerne, uttaler Benítez ifølge liverpoolfc.tv.

- Det kunne ha vært enda bedre fordi vi hadde virkelig klare sjanser, men jeg er svært fornøyd. Du trenger alltid dine nøkkelspillere, og Fernando var veldig viktig. Det første målet åpnet opp kampen.

Resultatet løftet Liverpool forbi Manchester United før rivalens kamp mot Sunderland klokken 16.00.
- Klart at de er under press. Alex Ferguson snakker hele tiden, noe som viser at de er under press. Jeg vet at han er nervøs, det er bra.

Torres' andre mål kom fra en dødball da Blackburn glapp med mannsmarkeringen. De røde slapp inn to mål nettopp på dødball mot Chelsea, men Benítez mener at sonemarkering er det rette for Liverpool.
- Statistikken kan presenteres på mange måter, men jeg tror de (Blackburn) har sluppet inn 10 mål på dødballer med mannsmarkering. For oss har det (sonemarkering) vært bra de seneste fem årene.

Benítez er henrykt etter at laget hans scoret to sene mål og dermed forbedret målforskjellen ytterligere.
- Forhåpentligvis blir det viktig. Vi forsøker å score mål fordi vi vet at alt kan skje.

Liverpool trengte aldri å bruke Steven Gerrard. Han satt på benken hele kampen, og kan være tilbake i startoppstillingen mot Chelsea på tirsdag.
- Risikoen var der, men han har større sjanse nå. Fysioterapeuten skal jobbe med ham, så forhåpentligvis blir han med der.

Overfor Sky Sports sier manageren at han var glad for å slippe å sende innpå Steven Gerrard. Torres, Kuyt og Alonso ble byttet ut da kampen var avgjort i andre omgang.
- Jeg er fornøyd med at vi scoret fire mål. Vi kunne hvile Gerrard og skifte ut noen spillere på slutten.

Liverpools matchvinner, Fernando Torres, var glad for at de røde slo tilbake med seier direkte etter tapet mot Chelsea.
- Det var et flott resultat etter kampen mot Chelsea. Den forrige kampen var ikke bra, men vi gjorde jobben vår i dag. Vi har selvtillit til å reise til Stamford Bridge på tirsdag etter dette resultatet.

Torres var strålende fornøyd med den første scoringen sin. Jamie Carragher sendte i vei en langpasning. Torres dempet ballen på brystet, vendte opp og klinket ballen i nettmaskene.
- Noen ganger forsøker du å score slike, men normalt går ballen utenfor. Men denne gikk inn. Det var et fint mål.

- Dette er for fansen og ofrene, det er en en spesiell gave til dem. Vi må fortsette å spille som dette, forsøke og vinne. Hvis Manchester United kan tape et par kamper, så kanskje vi kan havne øverst, fortsetter Torres til BBC.

Før kampen ble det avholdt ett minutts stillhet for å minne de 96 som mistet livet på Hillsborough for snart 20 år siden. Tidligere Liverpool-spiller Stephen Warnock (nå Blackburn) gikk fram til The Kop og la ned en krans der tallet "96" var skrevet. En fin gest fra Rovers.
- Vi snakket om Hillsborough og hvor viktig denne uken ville være for supporterne våre. Det var tilfredstillende å gi en god forestlling for fansen og de berørte familiene, uttaler Benítez til BBC.