- Portsmouth har ingenting å tape

Portsmouths førstelagstrener John Metgod mener at ingen forventer at Portsmouth skal vinne mot Liverpool. Presset ligger på de røde foran morgendagens kamp. Skadenytt Portsmouth.

Liverpool må klare seg uten skadede Steven Gerrard og suspenderte Lucas Leiva mot Portsmouth som står med åtte ligakamper på rad uten seier. Pompeys førstelagstrener John Metgod mener at ingen forventer at Portsmouth skal vinne mot Liverpool, selv på Fratton Park. Derfor har sydkystklubben ingenting å frykte i morgendagens kamp.
- De har alt å tape og vi har alt å vinne.  Det er en kamp de må vinne for å prøve å henge med Manchester United i kampen om mesterskapet, sier Metgod til The News.

- For oss er det bare en svært god mulighet til kanskje å få et resultat ingen tror vi kan få.

- Fotball er fotball. Selv om de kanskje har et veldig godt lag og en veldig god gruppe, har du alltid muligheten til å vinne.

- Se på Burnley. De slo West Brom i FA-cupen denne uken. West Brom er i Premier League og Burnley er nummer åtte i Championship. Du vet at det vil bli vanskelig, men i fotball kan alt skje.
- Liverpool spilte mot Chelsea på søndag, Everton onsdag kveld og nå er de bare nødt til å møte oss i morgen.

- Vi skal gå ut der og gjøre et virkelig godt forsøk mot dem, og så får vi se hvordan det ender av. Det eneste du trenger å gjøre er å gi 100 prosent.

Skadenytt Portsmouth
BBC Sport skriver at Armand Traore er tvilsom med en lyskeskade. Younes Kaboul må gjennom en sen medisinsk test på en ankel skade. Sol Campbell kan være tilbake ettter en hofteskade. Nyervervelsene Angelos Basinas og Theofanis Gekas kan komme til å debutere. Jermaine Pennant er ikke spilleberettiget.