- Rafa gir ikke slipp på Mascherano

Den spanske journalisten Guillem Balague er bombesikker på at Rafael Benitez ikke kommer til å gi slipp på Javier Mascherano i dette transfervinduet.

- For øyeblikket har Liverpool-fansen ingenting å bekymre seg for når det gjelder Javier Mascherano. Rafael Benitez har absolutt ingen intensjoner om å gi slipp på ham, og Liverpool-manageren nekter å forhandle med en annen klubb om spilleren, skriver Balague på sine nettsider.

- Dersom Rafa hadde intensjoner om å gi slipp på Javier, så hadde han den perfekte mulighet til det mens Xabi Alonso-sagaen pågikk. Å diskutere en overgang for Mascherano til Barcelona villa ha vært perfekt for å stoppe en Alonso-overgang til Real Madrid, og kunne også ha blitt brukt til å legge mer press på Perez for å legge mer penger på bordet for Alonso. Men det skjedde ikke. Ikke engang da.

- I løpet av Alonso-sagaen var det mange falske rykter i den spanske pressen om Rafas angivelige anstrengte forhold til Real Madrid, men som en Liverpool-kilde sa det; Dersom Rafa hadde hatt noe i mot Real Madrid, ville han ha holdt samtaler med Barcelona om en overgang for Mascherano. Noe som ikke skjedde, og noe som heller ikke kommer til å skje.

- Benitez vurderte ikke å selge Mascherano tidligere i sommer, og nå som Alonso er solgt er sjansene for at han gjør det enda mindre.