- Rafa vil klare å snu trenden

Xabi Alonso har blitt intervjuet av The Times om situasjonen i Liverpool, klubben han forlot til fordel for Real Madrid i sommer. Midtbanespilleren mener det vil være en tabbe å sparke Rafael Benitez.

- Liverpool har slitt med skader, og de har opplevd noen bisarre øyeblikk, som det som skjedde i Sunderland. Liverpool vil alltid være i tankene mine, og jeg holder kontakten med mine tidligere lagkamerater. Jeg følger med på resultatene deres, og når jeg har mulighet ser jeg kampene deres på TV, forteller Alonso.

- Når man opplever motgang i fotball er det ofte slik at den beste spilleren er alltid den som ikke er der, det være seg om det dreier seg om skader, suspensjoner eller spillere som ikke lenger er i klubben, uttaler baskeren om alle skriveriene om at han er sårt savnet på Anfield.

- Liverpool har fortsatt mange gode spillere. Alberto Aquilani vil forhåpentligvis være i form snart også.

- Jeg har fortsatt stor respekt for Benitez. Jeg er veldig takknemlig for de fem årene jeg hadde i Liverpool. Situasjonen er ikke den beste akkurat nå, men han vet hvordan han skal snu dette. Det er ikke Liverpools måte å gjøre ting på; å sparke en manager etter noen få dårlige resultater tidlig i sesongen. Han er riktig mann for klubben. Det vil ikke være noen smart avgjørelse å bytte manager. Benitez er en stor manager, avslutter playmakeren.