- Real Madrid en drøm for Xabi

Tidligere Liverpool-keeper Jerzy Dudek sier at en overgang til Real Madrid for Xabi Alonso vil være en drøm for baskeren. Gerrards kone går ikke ut. Vurderer Christian Poulsen og Mathieu Valbuena?

- En drøm
Den tidligere Liverpool-keeperen Jerzy Dudek spiller nå på Real Madrids reservelag. Han vil ønske Playmaker Xabi Alonso velkommen til klubben dersom overgangen blir noe av.

- Jeg tror Xabi Alonso er desperat for å komme seg til Madrid og få spille i den helhvite trøya. Jeg har snakket med Xabi, men innser at en avtale avhenger av Rafael Benitez velvilje, sier polske Dudek til nettstedet Goal.com.

- Jeg snakket med ham rett før ferien og når han er her i Madrid snakker jeg alltid med ham. Xabi er en hyggelig gutt og han vet hva som er best for ham. Han vet at han ikke kan gjøre noe uten Benitez, så jeg vet virkelig ikke hva som vil skje. Han er utvilsomt en god spiller, en av de beste midtbanespillerne i verden.

- Han er spansk og alle spanske gutter ønsker å spille for Real Madrid. Dette er en drøm som går i oppfyllelse for Xabi.

Som vi skrev i dag er Xabi i Spania nå. Det gikk rykter om at han skulle i forhandlinger med Real Madrid. Ifølge Goal.com ble det senere avdekket at han var i San Sebastian og tilbrakte noen dager sammen med familien. Han er ventet tilbake til Liverpool på torsdag, med beskjed fra Rafa om å innfinne seg på trening den dagen.

Curran går ikke ut
Steven Gerrards kone, Alex Curran sier ifølge Mirror at hun ikke vil gå ut på Liverpools nattklubber.

- Utelivet i Liverpool tiltrekker seg den gale typen mennesker, sier Curran (26). Uttalelsen kommer bare noen dager etter at hennes mann ble frikjent fra tiltalen om slåsskamp.

Poulsen og Valbuena til Liverpool?
Liverpool har kastet seg inn i kampen om danske Christian Poulsen i Juventus. Ifølge The Times kjemper Fulham og Liverpool om den defensive midtbanespilleren, som kan være mannen Rafael Benitez handler inn som erstatter for Xabi Alonso, dersom han forlater Anfield og reiser til Real Madrid.

Daily Mail skriver at Liverpool vurderer å kjøpe midtbanespiller Mathieu Valbuena fra Marseille. 24-åringen var på vei til Zenit St. Petersburg, men nå skal både Liverpool, West Ham og Everton.