- Real Madrid fortsatt en trussel

Sami Hyypiä advarer mot å tro at plassen i kvartfinalen i Champions League allerede er sikret. Kun halvveis i oppgjøret. Finnen donerte £23000 til barneavdeling ved sykehus på Merseyside.

Liverpool vant 1-0 mot Real Madrid i den første kampen i åttendedelsfinalen i Champions League for en uke siden. De røde har et perfekt utgangspunkt med et bortemål i protokollen, men Sami Hyypiä advarer mot å tro at Anfield-klubben allerede har et ben i neste runde.
- Det vil bli vanskelig fordi oppgjøret bare er halvspilt. Det skal fortsatt spilles mye fotball, sier Hyypiä til Liverpool Echo.

- Vi har en ledelse, noe som er viktig. Vi vet at dersom vi spiller like bra på Anfield som vi gjorde der, da skal vi klare det.

- Men Real er et topplag. De vil se frem til å komme til Anfield og håpe på å få et bortemål selv. Vi må være varsomme.

- De vil fremdeles ha troen på at de kan gå videre. Vi må ha vår egen selvtillit og tro på at vi kan avansere.

- Vi ønsker å være med i turneringen så lenge som mulig. Som jeg sa, det er bare halvveis. Det skal ennå spilles mye fotball.

- Vi har tro på oss selv. Selvsagt har vi tro på at vi kan fullføre jobben, men vi vet også at det vil bli vanskelig.

Sami donerte £23000 til sykehus
De lokale radiostasjonen Radio City på Merseyside har den senere tiden forsøkt å samle inn £50000 til et nytt lekerom ved Arrowe Park Hospital i Wirral. De manglet nå £23000. Sami Hyypiä hørte om innsamlingen, og 35-åringen valgte å bla opp de resterende £23000 selv.
- Min yngste gutt ble født på Arrowe Park. Av min erfaring kjenner jeg til det fantastiske arbeide staben der gjør. Som forelder selv innser jeg hvor vanskelig det må være om et barn blir behandlet på sykehus for en alvorlig sykdom. Jeg ønsker å bidra til at disse fasilitetene kan bygges.

- Dette er utrolig sjenerøst av Sami. Vi kan ikke få takket ham nok, sier Radio Citys frokost-DJ Simon Ross.

- Hans godhet vil hjelpe familier på Merseyside, uansett hvilket fotballag de støtter!

Syv rom til en kostnad på £850000 skal danne Ronald McDonald House ved Arrowe Park Hospital, og skal bygges senere i år. Der vil foreldre med sykt barn få bo gratis mens barnet får behandling. Lekerommet kommer til å bli oppkalt etter avdøde Phil Easton.

Rafael Benítez og Jamie Carragher har kommet med støtteerklæringer til innsamlingen. Steven Gerrard skal donere sin spillertrøye fra neste ukes Champions League-kamp mot Real Madrid.