- Reina blant de aller beste

Rafael Benítez er full av lovord om Liverpools sisteskanse. Manageren bekrefter at de røde snart skal innlede samtaler om en ny kontrakt for Pepe Reina.

Rafael Benítez er full av beundring for Pepe Reina, og sammenligner ham bare med de aller beste. Manageren bekrefter at de snart skal innlede kontraktsforhandlinger med den stabile sisteskansen.
- Keeperen vil gjøre feil på et tidspunkt - det er klart, påpeker Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Når du snakker om verdien til Pepe her, må dere egentlig bare tenke på Ray Clemence. Han var en av de beste keeperne i dette landet i årevis. Dere ser det hvis dere analyserer tallene hans. Når dere ser på Pepe: tre Golden Gloves på tre år, en fantastisk statistikk, gjør det bra og har en god mentalitet.

Ray Clemence vant Serievinnercupen tre ganger og holdt buret rent ved 335 anledninger. Det skal noe til om Reina blir like merittert, men spanjolen har allerede slått flere av rekordene til legenden. Nå vil Rafael Benítez tilby keeperen en ny kontrakt.

- Pepe er en som er ivrig etter å lære. Han ønsker å bli bedre, og er fortsatt ung. Han kan være toppkeeper i 10 år til. Han har en stor fremtid, og vi har snakket med hans agent om å forsøke å arrangere noe, avslører Benítez.

- Han har fortsatt tid igjen av sin kontrakt, men vi forsøker å holde ham lykkelig i fremtiden også. Jeg har snakket med ham, hans agent og Christian Purslow. Vi har kommet til enighet om at vi må ha skikkelige samtaler om noen få uker.

I går fortalte Yossi Benayoun om motivatoren Pepe Reina, og keeperen vil nok være i samme sinnsstemning før oppgjøret mot Fulham i London.

- Pepe er alltid veldig positiv. Han har alltid en meget god mentalitet og griper an situasjon. Dere kunne se det på måten han feiret da Spania vant EM, selv om han ikke spilte så mye.

- Her er det på samme måte. Han spøker, og løfter alltid de andre frem. Pepe trener veldig bra. Dere kan se at han er en av spillerne her, akkurat som Stevie, Fernando og Carra, som kan være en leder her.

- Vi er virkelig fornøyd med ham, akkurat som jeg er med Mascherano. Hans respons har vært fantastisk. Alle kjenner til de andre navnene (som er ledere), men jeg synes det er viktig å se Pepe og Mascherano gjøre det bra.

Reina håper at seieren mot Manchester United er vendepunktet for de røde.
- Forhåpentligvis kan United-kampen være vendepunktet. Vi har mer selvtillit. Vi vet at vi kan prestere bedre. Noen ganger spiller vi ikke bar, men det er en fantastisk lagånd her, forteller Reina, som kommer til å trekke på seg Liverpools keepertrøye for 221.gang i dag.

- Hver gang du spiller for Liverpool. Må du vise viljestyrke og begjær for drakta. Selvsagt er det viktig å ha Stevie og Fernando med oss, men det er opp til resten av guttene å prestere når de ikke er her.