- Reina er beste keeperen i Premier League

Rafael Benítez mener Pepe Reina er den beste keeperen i Premier League. Reina nærmer seg 100 kamper uten baklengs. Prestons keeper er spent før han spiller sin største kamp i karrieren.

Pepe Reina brukte kortere tid en noen andre keepere i Liverpools historie til å holde buret rent i 50 kamper. Nå er spanjolen kun seks "clean sheets" unna å ha holdt nullen i 100 kamper for Anfield-klubben. 26-åringen har vunnet Premier Leagues Golden Glove for flest kamper uten baklengs i alle de tre foregående sesongene siden £6M-overgangen fra Villarreal sommeren 2005. Reina og Chelseas Petr Cech har begge holdt buret rent 11 ganger denne sesongen, mest i øverste divisjon. Benítez mener Reina har passert Cech som den beste keeperen i engelsk fotball.
- I den første sesongen vi hentet ham hadde vi 82 poeng og mange kamper uten baklengs. Det utgjorde en forskjell og ga forsvarerne enorm selvtillit, uttaler Benítez til Liverpool Daily Post.

- Han blir bedre for hver sesong. Han har en veldig, veldig god mentalitet, og han er veldig positiv.

- Diego Cavalieri er en god keeper, men Reina har mye selvtillit fordi han har vært her lenge. Hans spillestil passer veldig godt for enhver liga, men spesielt for Premier League der du trenger å være fysisk.

- Ballen er mye i lufta. Han er god innenfor målfeltet, men også utenfor.

- Jeg vil si at han er den beste keeper i Premier League, men også i Spania.

- Han er veldig, veldig viktig for oss, ikke bare fordi han er en god keeper, men også på grunn av mentaliteten hans.

Reina vil sannsynligvis få en velfortjent hvil mot Preston i morgen. Diego Cavalieri, som har spilt to kamper i Carling Cup og én i Champions League denne sesongen, får nok en ny sjanse mellom stengene mot Preston.

Lonergan spent før møtet med Liverpool
Viser Liverpool noe av den samme formen mot Preston som i 5-1-seieren mot Newcastle, får Prestons sisteskanse, Andrew Lonergan, en hektisk dag på jobb i morgen. Keeperen ser imidlertid frem til oppgaven.
- Jeg føler meg ikke skremt. Det er kanskje et gammelt uttrykk, men det er bare en ny kamp. Som hver eneste uke er jobben min å forhindre at ballen går i mål, men denne gang kan det være mot spisser verdt £20M, uttaler Lonergan til Lancashire Evening Post.

- Vi så Liverpools første omgang mot Newcastle på bussen på vei til kampen mot Barnsley på søndag. Vel. Wow.

- De var fantastiske, rett og slett fantastiske. Shay Given var utrolig, men likevel så slapp han inn fem. Shay er en kvalitetskeeper, og han viste det. Selv om han slapp inn fem, var han utmerket. Det viser bare hvor god du må være for å stoppe Liverpool i øyeblikket.

- Men jeg er ikke nervøs. Jeg er opprømt over tanken på å spille mot et lag som dette. Det vil være min største kamp i karrieren. Jeg har spilt mot Premier League-lag som Portsmouth og Manchester City.

- Men dette er det beste laget jeg noen gang har møtt. Det er en stor begivenhet for fansen, og pressen lager forhåndsreklame også.

- Enhver spiller liker å prøve seg selv mot de beste. Liverpool er absolutt best i øyeblikket.

Den innlånte kantspilleren Ross Wallace har fått tillatelse av Sunderland til å spille for Preston mot Liverpool.