- Reina er en av de beste

Johnson mener Reina er en av de beste keeperne i verden. Dobbelredningen var fantastisk. Johnson glad for å ha kronet spill i sitt første Merseyside-oppgjør med seier. Bayern tilbakeviser Babel-link.

Glen Johnson mener derbyhelten Pepe Reina er en av de beste keeperne i verden. Reina vartet opp med en utrolig dobbelredning på forsøk fra Tim Cahill og Marouane Fellaini.
- Den redningen var fremragende. Siden det sto 1-0 på det tidspunktet, kunne det ha blitt en annen historie dersom Cahill eller Fellaini hadde scoret, sier Glen Johnson til Liverpool Echo.

- Pepe er en av de beste i bransjen. Det er ingen som kan bestride det. Han har gjort seg fortjent til å være
spansk landslagspiller, og han fortjener anerkjennelse hver gang han spiller.

- Han er absolutt en av de beste jeg noen gang har spilt sammen med. Han har så mye i spillet sitt. Han er god med begge føtter, og dere bør se ham på trening.

- Det er hva en moderne keeper trenger. Han er hurtig og rask, og foretar gode redninger som dette. Det var vendepunktet i kampen, og det kan ha vært vendepunktet i sesongen.

Livepool har kun tre seirer på elleve kamper, men har for første gang siden september vunnet to kamper på rad.
- Vi har holdt buret rent i to kamper på rappen nå. Forhåpentligvis er det en plattform å bygge videre på.

- Det var fantastisk å spille mitt første derby. Resultatet var enda bedre. Det er flott å starte med en seier.

- Stemningen var briljant. Supporterne på Goodison er bra selv om de hater oss. Men det gjør det enda bedre når vi slår dem.

Bayern tilbakeviser Babel-link
Bayern München avviser rapporter fra engelske søndagsaviser om at de forbereder et bud på Ryan Babel i januar.
- Jeg kjenner ikke til det. Når jeg ikke vet noe, kan dere enkelt anta det ikke er noe sannhet i denne linken, uttaler Bayern Münchens sportsdirektør Christian Nerlinger til Liga Total.