- Riktig å ikke gi Liverpool flere straffespark

Rafael Benitez syntes dommer Phil Dowd snøt Liverpool for to straffespark i sluttminuttene på White Hart Lane. Spurs-manager Harry Redknapp mente imidlertid at dommeren gjorde det riktige.

Liverpool-manager Benitez var slett ikke imponert over dommer Phil Dowd og hans assistenter under ettermiddagens kamp i London. Det virket åpenbart for de fleste at Liverpool ble snytt for minst ett soleklart straffespark, kanskje også to, i kampens hektiske sluttminutter. Begge ganger var Benoit Assou-Ekotto synderen. Først da han regelrett dyttet Andriy Voronin overende da ukraineren var alene med keeper, deretter var et innlegg fra Fernando Torres innom begge armene til Spurs-backen.

- Svake avgjørelser av dommeren, mente Benitez og hentet brillene ut av lommen.

- Alle kunne se at den første hendelsen var straffe. Den andre var hands, men vi visste at dommeren ikke kom til å blåse.

- Med denne dommeren forstod jeg at vi ikke ville få et straffespark til på bortebane når vi allerede hadde fått ett.

Protestene fra Liverpool-benken var såpass kraftige at fjerdedommer Stuart Atwell fikk dommer Phil Dowd til å sende assistentmanager Sammy Lee i garderoben.

- Fjerdedommeren er en veldig ung dommer. Kanskje burde han roe seg ned litt. Han er for ung, kommenterte Benitez.

Tottenham-manager Harry Redknapp mente utrolig nok at situasjonen der Assou-Ekotto formelig moste Voronin til jorden ikke kvalifiserte til straffespark.

- Straffesparket Liverpool fikk var soleklart. Gomes kom ut og felte Johnson.

- Jeg synes ikke Liverpool burde hatt et straffespark til, da Assou-Ekotto bare skjermet Voronin bort fra ballen. Det er slikt som forsvarere gjør hver uke. Ballen trillet også bort fra Voronin, sa Redknapp til BBC etter kampslutt.

- Vi frustrerte Liverpool, og tvang dem til å slå lange baller som våre to midtstoppere bare kunne heade vekk. Det var en god kamp av oss, la han til.