- Seier forandrer alt

Rafael Benitez tror hans spillere kan slå Manchester United og melde seg på i kampen om ligagullet igjen, selv om flere av de viktigste spillerne ikke skulle være tilgjengelige.

- Jeg er sikker på at troppen er mye bedre enn folk tror, sa en offensiv Rafael Benitez på dagens pressekonferanse før gigantmøtet mot Manchester United.

- Hvis du har tre, fire eller fem spillere ut med skade og som vanligvis spiller, da kan du ikke snakke om at troppen ikke er sterkt nok. Jeg er sikker på at hvis du tar vekk fire eller fem spillere fra United, Chelsea eller Arsenal, vil det bli vanskelig for dem å vinne noen kamper.

- Det at vi slo United i fjor er noe vi kan bruke positivt. Uten Gerrard og Torres, var laget meget bra og fansen hadde en fin dag - ikke minst fordi vi var uten to veldig viktige spillere.

- Slik at hvis det blir samme situasjon nå, da kan vi greie det.

- Jeg er virkelig avslappet i forhold til min egen situasjon da jeg vet hvordan vi jobber hver dag. Tidligere har vi fått til virkelig gode ting og vi har ikke forandret på særlig mye, sa Rafa på det forventede spørsmålet vedrørende hans jobb.

- Det dreier seg om selvtillit. Vi vet at vi kan bli bedre, men det dreier seg først om å vinne en kamp.

- Jeg er sikker på at når vi vinner vår første kamp vil alt bli forandret.

- Denne kampen mot United kan være den rette muligheten for oss siden det er en enorm duell med vår rival og fansen vil støtte laget fra det første til det siste minuttet. Vi kan forandre alt.

- Vi må bare arbeide hardt og kanskje trenger vi litt flaks på banen. Vi ledet 1-0 mot Lyon, og hadde så to eller tre sjanser men kunne ikke få inn det andre målet. Siden tapte vi i det siste minuttet.

- Det er klart at du behøver å spille litt bedre, men du må også arbeide hardt og ha litt hell.