- Seier takket være sterk tropp

Rafael Benitez mente at 1-0 seieren over Leeds i Carling Cup kan tilskrives en sterk tropp. Han byttet ut hele laget med unntak av to mann i forhold til ligakampen mot West Ham sist helg.

Liverpool-manageren var rimelig godt fornøyd med innsatsen til noen av sine faste benkeslitere.

- Det var en god kamp. De hadde noen sjanser, og vi hadde noen sjanser. Til slutt vant vi oppgjøret ved å benytte en rekke spillere som har fått lite spilletid denne sesongen, oppsummerte han til Liverpoolfc.tv..

- Elland Road er en vanskelig stadion å besøke. Leeds har vunnet mange kamper på rad nå. Dette er den type kamper hvor det er viktig å holde fast på holdninger og karakterstyrke, la han til.

- Jeg er godt fornøyd med mitt lag, og min tropp. Vi viste at vi kan klare oss med andre spillere enn de vi benytter til vanlig. Det er nyttig å vite med tanke på resten av sesongen at disse spillerne kan komme inn å gjøre jobben som kreves.

David N'Gog står nå bokført med to scoringer denne sesongen, til tross for begrenset med spilletid.

- Det var en flott scoring. David viste sine kvaliteter. Han er en kvalitetsspiller som beveger seg godt, men som også kan bruke fysikken sin da han er en storvokst kar. Det er positivt både for ham og for laget.

- Jeg gjentar meg selv nå, men dette var spillere som normalt ikke spiller som viste karakterstyrke og kvalitet.

Benitez berømmer også hjemmelaget og publikum.

- Dette må også ha vært en positiv kamp for Leeds. Atmosfæren på stadion var fantastisk, og deres fans var virkelig bra. De har et godt lag med gode spillere, og de jobbet veldig hardt. Vi visste det ville være stort for dem å spille mot et topplag fra Premier League. Vi visste vi ville få det tøft, men responsen fra mine spillere var fantastisk.

Sky Sports ville vite om Liverpool-manageren var enig i at Leeds sitt underkjente mål i første omgang var et vendepunkt.

- Jeg har ikke sett reprisen, men ser man kampen under ett så hadde begge lag sine muligheter.

Sky Sports ville også vite hvor viktig avansement i Carling Cup var for spanjolen.

- Du må vinne hver kamp for å nå finalen. Vi vet vi må vinne, og det er målet vårt, var det runde svaret.