- Selger ikke Dallas Stars

Liverpool-eier Tom Hicks benekter rapporter som hevder at han er nødt til å selge Dallas Stars i tillegg til Texas Rangers, for å redusere gjelden til Hicks Sports Group.

Tom Hicks sitt selskap Hicks Sports Group sliter med stor gjeld, og rapporter tidligere i dag fra avisen The Globe and Mail hevdet at han også kunne bli tvunget til å selge seg ut av NHL-laget Dallas Stars, i tillegg til Texas Rangers, som allerede er til salgs. Det har tidligere blitt hevdet at Hicks skal bruke mer penger på Stars så snart han har solgt seg ut av Texas Rangers, men bank-kilder The Globe and Mail har vært i kontakt med hevder at Hicks sine økonomiske problemer er verre enn først antatt - og at et salg kan være nødvendig.

Dallas Stars skal være meget attraktivt for kjøpere, ettersom de trekker mye folk til sine kamper, i tillegg til å ha et godt lag. Hicks eier klubben og halvparten av stadion American Airlines Arena, og en pakke for å kjøpe han ut skal være verdt 300 millioner dollar. At salg skal være aktuelt, blir imidlertid avvist av Hicks i kveld.

- Dette kommer ikke til å skje. Det som skjer med Rangers vil ta seg av Hicks Sports Group sine behov. Stars er ikke til salgs, sier Hicks til ESPN.