- Selger ikke Torres

Manchester City ryktes å ville gjøre et forsøk på å hente Fernando Torres dersom de lyseblå kvalifiserer seg til Champions League. - Uaktuelt å selge, påpeker Christian Purslow.

Manchester City reiser til Anfield i dag med tro på at de kan klare å lokke Fernando Torres til Eastland. Rafael Benítez opplyste tidligere i uken at han kom til å trekke seg dersom Liverpool ville selge Torres. Manchester City ønsker svært gjerne å ta en av de fire plassene i Champions League på bekostning av Liverpool. På den måten håper de å kunne friste spissen til en overgang. City-manager Mark Hughes ønsker ikke å kommentere om City ville komme med et bud på Torres.
- Vi snakker ikke om spillere i andre klubber fordi det ville vært galt å gjøre det, sier Mark Hughes ifølge The independent.

Mark Hughes innrømmer at han er en stor beundrer av 25-åringen.
- Måten han har klart å komme inn i Premier League og hevdet seg sier alt. Jeg har sagt gang på gang at det er vanskeligere for utenlandske spisser å slå til umiddelbart i Premier League, fordi det er så nytt for dem.

Liverpools administrerende direktør påpeker igjen at det er uaktuelt å selge Fernando Torres.
- På ingen måte ville vi selge Fernando til City uansett pris. Ikke for £100 millioner. Ikke for £200 millioner, sier Purslow til Daily Telegraph.

16 av 20 managere i Premier League tror at Manchester City klarer å ta seg inn blant de fire beste denne sesongen.
- Jeg er ikke blant de managerne, 80% har jeg blitt fortalt, i Premier League som tror City havner blant de fire beste. Vi kommer til å bli blant de fire beste, svarer Benítez.