- Selvmålet endret alt

Mål skaper kamper heter det, og Rafael Benitez mener at hans mannskap mistet troen på at de kunne slå Arsenal etter to kjappe Gunners-scoringer etter pause.

Liverpool-manageren mener at gjestenes to scoringer i andre omgangs første 13 minutter fratok de røde all selvtillit.

- Selvmålet endret alt. Selvtilliten forsvant som dugg for solen, og vi begynte å gjøre feil, uttalte Benitez til Sky Sports etter kampslutt.

- Første omgang var virkelig god, og vi var godt fornøyd med den. I andre omgang endret alt seg, og Arsenal hadde mer tro på det de drev med, mens vi så ut til å miste troen på oss selv.

- Vi slapp inn mål alt for tidlig etter pause, og den andre scoringen kom like etterpå.

- Vi vil kjempe videre. Vi har en ny viktig kamp på onsdag, og vi har noen spillere på vei tilbake fra skader. En topp fire-plassering er fortsatt målet. Sesongen er lang, så vi må ikke gi opp.

Wenger med tordentale i pausen
Cesc Fabregas avslørte til Sky Sports etter kampslutt at Arsene Wenger holdt en tordentale i pausen, etter at hans mannskap hadde blitt direkte rundspilt av Liverpool de første 45 minuttene på Anfield i ettermiddag. The Gunners var heldige som ikke lå under med mer enn 1-0 ved pause.

- Manageren formelig skrek til oss. Jeg har aldri sett han slik før. Han var virkelig skuffet over førsteomgangen, og sa vi ikke fortjente å ikle oss Arsenal-trøya når vi spilte som dette. Jeg tror han hadde rett. I andre omgang klarte vi å snu det, uttalte Fabregas.

Wenger innrømmet da også at han hadde vært forbannet i pausen, men ville ikke gå i detaljer på hva han hadde sagt.

- Jeg liker ikke å snakke om det. Det blir innenfor garderobens fire vegger.

- Spillerne visste vi måtte vinne denne kampen, og når du taper alle duellene vinner du ikke store kamper. Det var kun for å gjøre dem bevisst på at oppofrelsen til Liverpool hadde vært større.

- Vi kunne være godt fornøyd med at vi lå under med bare 1-0 ved pause. Det kunne ha vært 2-0, og kampen ville ha vært over.

- Det virket som vi fryktet å tape en storkamp. Du kunne se det i første omgang. Men kampen viste at laget kan slå tilbake, og de er stolte nå.