- Sesongen starter nå

Yossi Benayoun mener at Liverpools sesong starter for fullt nå. Seieren mot Stoke betyr økt selvtillit i spillergruppen. Israeleren tror spillet vil bli bedre og bedre. Liten sjanse for kjøp av van der Vaart.

Liverpool vant 4-0 mot Stoke i går. Yossi Benayoun mener at sesongen nå begynner for fullt. Opptredenen på Anfield var en ideell vitamininnsprøytning etter tapet på White Hart Lane. Selvtilliten i spillerstallen har steget, og det hjalp sikkert også godt at Manchester United tapte overraskende 0-1 mot Burnley.
- Det var veldig viktig for oss å vinne den første hjemmekampen vår, spesielt etter det som skjedde mot Tottenham, uttalte Benayoun til Liverpool Echo etter Stoke-kampen.

- Vi forventet aldri å tape den kampen, så det var viktig for oss å komme tilbake fort og få den seieren. Vi ønsker å starte sesongen vår nå.

- Vi var heldige som hadde en kamp kjapt etterpå for å komme oss etter Tottenham-kampen. Vi gjorde mange ting bedre, spesielt i andre omgang. Seieren var vel fortjent.

- Vi ønsket det mer i kveld, tror jeg. Vi løp mer, vi presset mer og vi jobbet hardere. I første omgang mot Tottenham hadde de ballen, ballinnehav i store deler av kampen.
I dag var det annerledes. Vi spilte ballen og hadde god bevegelse uten ball. Det var forskjellen for oss.

- Vi vet vi har kvalitetsspillere. Når vi beholder ballen, skaper vi mange sjanser. Etter i kveld vil vi ha selvtillit til å spille bedre og bedre.

Åpningsmålet til Torres etter fire minutter var nøkkelen til seieren, og var forskjellen mellom gårsdagens opptreden og de to målløse oppgjørene mot pottemakerne forrige sesong.
- Spesielt mot lag som Stoke er det veldig viktig å score først og så fort som mulig. Etter målet var det mye lettere for oss. I andre omgang skapte vi mange sjanser og spilte god fotball.

Van der Vaart linkes
På ryktebørsen nevnes det at Liverpool er klar til å legge in et bud på Real Madrids midtbanespiller Rafael van der Vaart. Den nederlandske playmakeren vil koste cirka £10M. Ifølge Tony Barrett i The Times har Benítez omtrent brukt opp overgangsbudsjettet sitt. Derfor er det liten sjanse for en overgang.