- Silva kommer ikke

David Silva kommer ikke til Liverpool, sier Guillem Balague. Nye transfermål? Steve Finnan løst fra kontrakt. Tap for Legendene. Bombe i gata til Dalglish.

Ingen Silva

Samtidig som transfer-ryktene rundt Xabi Alonso er i ferd med å forstumme, så fortsetter ryktene om David Silva, en spiller som mange røde supportere håper å se i Liverpool-drakt kommende sesong. Ifølge Guillem Balague er det nå overveiende sannsynlig at Xabi Alonso blir på Anfield, og samtidig er det helt uaktuelt at Liverpool kjøper David Silva.

- Manchester Uniteds interesse for Valencia-vingen ser ikke ut til å forandre på dette, ifølge Balague.

Daily Mail skrev i dag at Manchester United har vist sin interesse for Silva, og mer enn antydet at Liverpool og United ville gjøre opp seg i mellom om kjøpet av vingen. Dette er helt uaktuelt, skal vi tro Balague og hans offisielle webside.

- Enda en gang er denne spillere linket til Anfield. Og enda en gang kan dette avkreftes. Ingen engelske lag har vært i kontakt med Silva, heter det på Balague sin hjemmeside.

Catermole, Jenas og Turner transfermål?

I tillegg til Silva, er det også flere gode fotballspillere som knyttes til Anfield.

Liverpool skal ifølge tabloidavisen The People være interessert i Hulls forsvarsspiller Michael Turner. Fulham sto klare med et bud på ni millioner pund for spilleren, men overgangen er ifølge avisen blitt satt på vent etter at Rafael Benitez skal ha vurdert et kjøp. Everton skal også vurdere et bud.

Liverpool-manager Rafael Benitez skal ifølge Sunday People vurdere et kjøp av Tottenhams Jermaine Jenas som cover for Xabi Alonso og Javier Mascherano.

Sky Sports meldte tidligere i dag at Liverpool og Arsenal skal være interessert i et kjøp av Wigans Lee Catermole. Sunderland og Wigans tidligere manager Steve Bruce har i lengre tid forsøkt å kjøpe den tidligere Middlesbrough-spilleren, men uten å få napp. Sky antyder at Sunderland kan være villige til å by ti millioner pund, som Arsenal og Liverpool må by over for å få spilleren.

Finnan løst fra kontrakten
Den tidligere Liverpool-spilleren Steve Finnan er løst fra kontrakten med Espanyol, melder den spanske La Liga-klubben på sin hjemmeside. Finnan hadde ett år igjen av sin kontrakt. En overgang tilbake til Premier League og Portsmouth er aktuelt for 33-åringen melder flere nettsteder.

Tap for Legendene
Liverpool-legendene, med Mike Marsh, Jan Mølby, Alan Kennedy, David Fairclough, Jimmy Case og Phil Neal blant spillerne på laget, har tapt 1-0 for Workington Reds. Kampen ble sett av i underkant av 2000 tilskuere på Borough Park.

Granat i gata til King Kenny
Politiet har funnet en aktiv håndgranat i gata til Kenny Dalglish. Ifølge flere nettsteder skal granaten være funnet utenfor Kennys hus, men det riktige skal være at den er funnet nede i veien til Kenny, i Selworthy Road i Birkdale. BBC melder at politietterforskning har vist at bomben ikke har noen sammenheng med at Kenny Dalglish bor der. To menn i 20-årene ble arrestert i gata søndag kveld. Politiets bombeteam rykket ut til gata og fikk raskt uskadeliggjort eksplosivene.