- Skadene må ta skylda for lite spilletid

Daniel Agger slår fast at det er de mange skadene hans som har gitt ham lite spilletid i Liverpool, ikke Rafael Benitez. Carlo Ancelotti hyller de røde.

Daniel Agger tilbakeviser i dag at han føler at Rafael Benitez har holdt ham på sidelinja. I stedet legger dansken skylden på de mange skadene han har hatt siden han kom til Liverpool.

- Slik jeg ser det, er det ikke manageren som har holdt meg på sidelinja, men skadene, blir midtstopperen sitert i Liverpool Daily Post.

- Jeg har aldri lagt skjul på at jeg liker meg i klubben, og jeg føler meg god nok til å spille fast på førstelaget, legger dansken til.

- Jeg har god tid til å bestemme min fotballfremtid, ettersom kontrakten min ikke går ut før neste sommer. Det vil bare være dumt å forhaste seg, avslutter Agger.

Ancelotti hyller Liverpool
AC Milan-manager Carlo Ancelotti mener at Liverpool er Europas beste lag for øyeblikket. Italieneren slår fast at de røde er det laget som er vanskeligst å beseire i Chamions League.

Ancelotti vet alt om Liverpool under Rafael Benitez, da hans klubb møtte de røde i Champions League finalen både i 2005 og 2007.

- Liverpool er det laget i Europa som det er vanskeligst å spille mot. Benitez er en stor manager. Han har et godt organisert forsvar og spiller perfekt kontringsfotball i angrep. Det er alltid farlig å spille mot dem. Manchester United er sterkere, men de tillater deg å spille ditt eget spill. Det gjør ikke Liverpool, siteres Ancelotti i Daily Telegraph.