- Skadeproblemene er historie

Benítez mener Torres har lagt bak seg skadene fra forrige sesong. Har tro på at en av Alonso og Mascherano, kanskje begge, blir på Anfield. Torres ønsker å bli den målfarligste spilleren i England.

Rafael Benítez tror at Fernando Torres er over skadeproblemene som plaget spissen forrige sesong. En rekke hamstringskader var med å svekke Liverpools tittelsjanser.
- Vi forsøker å holde Torres skadefri. I fjor hadde vi en spesifikk plan. Men nå er det et tilfelle hvor jeg tror han ikke vil få spesialbehandling, uttaler Benítez til Chris Bascombe.

- Hele det medisinske støtteapparatet og trenerne undersøker alt. Han har vært av gårde med Spania i Confederations Cup, så vi må være forsiktige.

Ifølge Chris Bascombe skal Rafael Benítez ha samtaler med Xabi Alonso og Javier Mascherano i løpet av de neste 24 timene, og han skal ha tro på at én av dem, kanskje begge, blir på Anfield.

Nå som Cristiano Ronaldo har forlatt Manchester United, ønsker Fernando Torres  å vise seg frem som den målfarligste spilleren i Premier League, men det er vel så viktig å sanke trofeer.
- Selvsagt, det er min ambisjon å se det på den måten, men å gjøre det vi må for å vinne trofeer, sier Torres.

- Jeg vet bare når folk vil være i stand til å snakke på samme måte om Liverpool og meg som de gjorde med Ronaldo og United.

- Først må vi vinne trofeer som et lag. For å klare det må vi ha en fantastisk sesong. Det er sant at vi har en av våre beste sjanser til å vinne tittelen på lang tid, men det fortsatt tid til å være forsiktig.

- Folk sier at United vil være mye svakere uten Ronaldo, men jeg tror ikke det. De har et fantastisk lag, men selvsagt har vi en stor sjanse.

- Kanskje det ikke er lett å se en stor favoritt denne gang, nå når Ronaldo har forlatt United.

- Vi tror at dette kan bli Liverpools år, men vi vet hvor vanskelig det kommer til å bli. Chelsea er det samme laget som i fjor. Arsenal er sterke.

- Vi er også sterke, og med en stor signering av Glen Johnson føler vi oss enda sterkere. Jeg håper at Xabi Alonso blir fordi han er en av de beste midtbanespillerne i verden.

Torres håper at han har lagt skadeproblemene fra forrige sesong bak seg.
- Det er mitt mål å være skadefri for hver kamp denne sesongen. Det vanskelig å si om jeg føler meg sprekere enn forrige sesong fordi jeg akkurat har begynt å trene etter Confederations Cup.

- Ved starten på sesongen kommer jeg til å være 100%. Jeg håper at forrige sesongs skadeproblemer er vel bak meg.