- Skal stille et sterkt nok lag

Sammy Lee påpeker at Carling Cup er en viktig turnering for Liverpool. Skal stille et sterkt nok lag til å kunne beseire Arsenal. ”The Gunners” vil by på hard motstand i enhver turnering.

Liverpool har vunnet Carling Cup syv ganger. Forrige triumf kom i 2003, mens det ble finaletap mot Chelsea i 2005. Liverpool har de seneste sesongene stil et B-preget mannskap i den minste av to nasjonale cupene. Kveldens oppgjør mot Arsenal kommer mellom ligakampene mot Manchester United og Fulham. Sannsynligvis kommer også Rafael Benítez til å gjøre flere foradringer i startoppstillingen også i denne runden. Assistentmanager Sammy Lee påpeker at laget de plukker ut skal være godt nok til å beseire "The Gunners".

- Alle cupturneringer er viktig for Liverpool. Jeg tror ikke du kan sette dine prioriteringer i bås. Hvis du gjør det, kan du ende opp som svarteper.

- Vi går ut for å forsøke å vinne hver kamp, enten det er Carling Cup, FA-cup, Premier League eller Champions League, så det er en veldig viktig turnering for oss.

- Jeg tror dere så forrige gang da en type som Jay Spearing ble gitt muligheten. For meg er dette en ny anledning til å stille et sterkt Liverpool-lag, og vi vi alltid stille med et sterkt Liverpool-lag.

- Avhengig av mannskapet vil det fortsatt være et lag som vi føler kan gå hen og videreutvikle våre mål i denne turneringen.

- Å møte ethvert Arsenal-lag, i enhver turnering, vil alltid by på hard kamp. Det kommer til å bli en attraktiv kamp, en vi alle ser frem til.

- Vi vet hvilke vanskeligheter vi står overfor, men jeg er sikker på at de tenkte det samme da vi ble trukket mot dem.