- Spiller på samme måte

Liverpool scorer i bøtter og spann om dagen, men Rafael Benitez sier at man ikke har forandret system. Tap for Nicolaj Køhlert i EM-kvalifisering.

- Mer komfortable med ballen
Liverpool har 16-9 i målforskjell etter seks kamper i Premier League, men selv om det kommer flere mål i begge ender gjør Rafa det klart at man ikke har forandret verken på system eller måte å spille på. Manageren mener heller det er at spillere som er gode med ballen og har selvtillit, har blitt mer offensive.

- Vi vant mange kamper på rad mot slutten av forrige sesong fordi vi hadde mye selvtillit og ønsket å være så høyt oppe på tabellen som mulig, forklarer Benitez.

- Denne sesongen har det nærmest blitt et problem fordi folk fra første dag av forventet at vi skulle vinne og score fem mål i hver kamp.

- Til tross for at vi ikke startet bra er vi i en god posisjon og alle har mer selvtillit. Vi vet at lagene på toppen av tabellen ikke vil gjøre mange feil slik at vi må fortsette å vinne kamper.

- Det ligner forrige sesong - vi skaper stort sett de samme situasjonene men vi scorer flere mål fordi nøyaktigheten er bedre, fortsetter Rafa.

- Det er sant at vi scorer mange mål. Det er artig siden folk snakket om at vi behøvde å score flere mål fordi vi var så gode defensivt. Nå sier de at vi scorer mål men også slipper inn for mange - vi kan ikke vinne.

- Det kan være at vi er mer offensive, men det er ikke fordi vi har forandret på systemet. Yossi Benayoun, Dirk Kuyt, Fernando Torres og Steven Gerrard går alle framover, kanskje i større grad enn i fjor men de har selvtillit og spiller bra.

- Forskjellen fra i fjor er at spillere har mer selvtillit når de kommer framover fordi vi har flere spillere som er komfortable med ballen.

- Det har ikke noe å gjøre med at vi ligger høyere på banen eller har forandret system.


Danmark U17 ute av EM
Et tap 1-2 for Kroatia gjør at Danmark U17 ikke har noen sjanser til å komme til sluttspillet i EM. Nicolaj Køhlert fra Liverpool spilte hele kampen på danskenes midtbane.