- Spillere lokkes til Spania

Alvaro Arbeloa tror at flere spillere vil velge å spille i Spania fremfor England i fremtiden grunnet fallende pundkurs og økt inntektskatt. Nicolas Lodeiro linket.

Alvaro Arbeloa blir satt i forbindelse med en overgang til Real Madrid. Høyrebacken bekrefter at spanske spillere kan komme til å vurdere å spille for klubber i La Liga fremfor Premier League de kommende årene grunnet tøffere økonomiske vilkår på de britiske øyer. Et forslag om å øke skattprosenten til 50% på lønninger over £150000 kan bli et hinder for å lokke spillere til England.
- I de senere årene har Premier League vært mye bedre enn den spanske ligaen, men nå er det kanskje utlignet takket være faktorene som kan gi Premier League flere problemer enn tidligere, som fallende pundkurs og økte skatter. Det vil gjøre at mange spillere drar til Spania. Likevel, Adidas fortalte meg at Liverpool-trøyen er deres bestselger, til og med mer enn Madrids. Det viser at Premier League har nådd frem i hvert hjørne av verden, sier Arbeloa til The Times.

Lodeiro linket
Skysports.com hevder at den midtbanespilleren Nicolas Lodeiro er i Rafael Benítez' søkelys. 20-åringen er for tiden kontraktsfestet til den uruguayanske Primera Division-klubben Nacional. Lodeiro er høyt verdsatt i hjemlandet og deltok for Uruguay i det søramerikanske U20-mesterskapet tidligere i år. Playmakeren eies for tiden av selskapet BBC Sport som kjøpte ham i februar sammen med flere andre spillere på Uruguay U20.