- Spillerfravær er årsaken

Rafael Benitez mener at fraværet av sentrale spillere er årsaken til at Liverpool langt fra har spilt opp mot sitt beste i pre-season. Byr på Elm og Distin? Liverpool-linket glapp.

Ikke så gode uten de beste
Rafael Benitez satte fingeren på hva som har manglet ved de tre første pre-season-kampene så langt da laget landet i Singapore i dag.

- Vi mangler de beste spillerne, og da er det vanskelig å spille opp mot sitt beste. Med de spanske spillerne som sluttet seg til troppen i Wien, og med bare få dagers trening, så er det vanskelig å spille så god fotball som man vanligvis gjør. Men vi trener godt og håper å komme i form, sa Rafa til Shanghai Daily.

Fem spanske spillere kom sent til pre-season. I tillegg har Martin Skrtel og Nabil El Zhar returnert til Liverpool med skader.

- Det er for tidlig å si hvor alvorlig skadene er. Doktorene må forklare situasjonen til oss etter å ha undersøkt dem.

Byr på Elm
Det svenske kjempetalentet Rasmus Elm er ifølge Sky Sports i søkelyset hos Liverpool. Elm spiller på det svenske U21-landslaget og har vist god form på klubblaget Kalmar med åtte mål på 15 kamper i Allsvenskan. Elm er midtbanespiller og var nylig i Liverpool og så på forholdene i Everton. Han skal visstnok også være jaget av lag som Ajax, PSV, Fulham og Stoke.

Distin inn?

Med Martin Skrtel skadet og ute på ubestemt tid, er det kommet nye rykter om at Rafael Benitez vil gjøre et forsøk på å hente Portsmouths midtstopper Sylvain Distin. Astion Villa fikk nylig et bud på 2,5 millioner bud forkastet, men Rafa er ventet å by høyere, melder Sky Sports.

 

Keirrison til Barca
Keirrison, det brasilianske spisstlentet, gjennomførte ifølge nettstedet sport.es den medisinske testen hos Barcelona og skal ha satt navnet sitt på en avtale verd fjorten millioner pund. Spilleren har vært i Liverpools søkelys både i sommer og i januar.