- Stabilitet er viktig

Gerrard vet at stabilitet er viktig dersom Liverpool skal henge med i toppen denne sesongen. Speidere så Shawcross i aksjon. Tar ryktene med knusende ro. Riera linket til Barcelona.

Steven Gerrard mener at stabilitet er helt nødvendig om Liverpool skal henge med i kampen om ligagullet. Rafael Benítez har hentet Alberto Aquilani, Glen Johnson og klubblegenden Kenny Dalglish til klubben, men Gerrard synes ikke det er behov for særlig flere forandringer. Kapteinen tror 2009/10 kan bli en historisk sesong.
- Det var fantastisk å hente Kenny tilbake til klubben som en ambassadør. Jeg vet at det ga noen av spillerne et stort løft, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Ærlig talt så kan jeg ikke se at det trengs å gjøre flere forandringer på laget, men vi må finne stabilitet fra første kamp. Det viste fjoråret, da det var de uavgjorte kampene, ikke tapene som kostet oss tittelen. Vi er gode nok til å vinne.

- Keeperen vår er den beste i verden. Defensivt er vi solide, og vi har matchvinnere som Fernando.

- Det blir vanskeligere å vinne Premier League for hvert år som går. Formen vi viste i fjor ville vært nok til å vinne tittelen i mange av årene, og likevel havnet vi på andre. Det viser at det ikke finnes rom for feil.

Gerrard er desperat etter å vinne ligatittelen, den eneste han mangler i medaljesamlingen.
- Du må ta fatt på hver nye sesong forberedt på å gjøre alt du kan for å klare det, og oppriktig så tror vi kan gjøre det. Denne byen ville absolutt gått av hengslene hvis vi klarte det.
  
- Istanbul har gått inn i manns minne på grunn av hvordan vi vant der. Det er fans som allerede har skrevet skuespill om det. 
  
- Men på grunn av tiden som har gått siden sist vi vant tittelen, hvis vi får det til, vil det være større enn Champions League. Alle i klubben vet det, og det er ett av insentivene for å gjøre alt for å vinne den. Vi har sett hva den slags suksess betyr for fansen og spillerne. 
  
- Det vil bety alt i verden for meg å vinne den med Liverpool. En overgang til en annen klubb og seier der vil ikke engang streife mine tanker. Jeg vil ikke gi opp det på Anfield.

Speidere så Shawcross
Ifølge Liverpool Echo hadde Liverpool speidere på plass på Britannia Stadium på lørdag for å studere Ryan Shawcross i aksjon for Stoke mot Burnley. Stopperen er en av flere alternativer Benítez vurderer å hente for å styrke midtforsvaret. Ryan Shawcross tar spekulasjonene med knusende ro. Foreløpig har det ikke kommet bud på stopperen.
- Det bryr jeg meg ikke om. Hvis dere ser i avisene, så er det en ny spiller linket til en ny klubb hver dag, uttaler Shawcross til The Sentinel.

- Ingen har kommet med et bud og ingenting har skjedd. Så vidt meg bekjent er jeg Stoke-spiller. Ingen har fortalt meg noe annet.

- Det er ingenting på gang. Noen har skrevet noe i avisen. Da hopper alle på bølgen. Det skjer med mange spillere, men jeg er Stoke-spiller.

Riera linket til Barcelona
Tabloidavisen Daily Mail hevder at Barcelona kan komme til å legge inn et bud på Albert Riera dersom de ikke lykkes med å hente Arsenal-duoen Cesc Fabregas og Emmanuel Eboue. Katalanerne er på utkikk etter en kantspiller, men fikk napp på Valencias Juan Mata.
- Spillerne vi ønsker er ikke billige. Vi må se på alternativer og hva som er bedre. Vi forsterker stallen bare dersom vi kommer opp med riktig verdsetting, uttaler Txiki Begiristain.