- Steven kan bli enda bedre

Martin Skrtel berømmer Årets Spiller i England, i en sesong hvor Steven Gerrard har scoret 23 mål til tross for en del skader. Stevie G vant foran halve Manchester United.

Steven Gerrard har som kjent blitt valgt til Årets Spiller av sportsjournalistene i England, som første røde siden 1990. Scouseren fikk flest stemmer foran et kobbel med spillere fra Man U, mens Frank Lampard hos Chelsea også var høyt oppe.

Dette var de åtte fremste i kåringen: Steven Gerrard, Ryan Giggs, Wayne Rooney, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Frank Lampard, Cristiano Ronaldo og Michael Carrick.

Før de siste to kampene mot West Bromwich og Tottenham har Gerrard tangert sitt beste scoringstall i en sesong med Liverpool, da han i 2005/06 også nettet de 23 gangene som han har gjort det siste året. Et imponerende tall, ikke minst når skader har bidratt til at Steven ikke har vært på banen i mer enn 42 kamper.

Det har også lagkamerat Martin Skrtel merket seg, som tror at spilleren som fyller 29 år i slutten av måneden har enda mer å gå på.

- Dette sesongen har vært god for ham, men tenk også på at han har hatt flere skader og mistet kamper, sier Skrtel til Liverpools hjemmeside. - Til neste år slipper han forhåpentligvis skader og kan score enda flere mål.

- Jeg mener det var helt riktig, sier slovaken om at Gerrard ble kåret til sesongens beste.

- Han har scoret mange mål. 23 scoringer fra en midtbanespiller, han er ikke angriper, er stort.

- Stevie er en stor spiller og, for meg, har han vært den absolutt beste.