- Steven må ta tiden til hjelp

Fernando Torres snakker av erfaring når han advarer Steven Gerrard mot å komme tilbake for tidlig etter hamstringskaden. Rick Parry ser frem til spennende uker og måneder.

Fernando Torres advarer i dag Steven Gerrard mot å begynne å spille igjen for tidlig etter hamstringskaden han pådro seg i cupkampen mot Everton. Det forventes at Liverpool-kapteinen blir enda to uker på sidelinja, men legene har håp om at han kan være tilbake til bortekampen mot Real Madrid i Champions League.

- Stevie har ingen som kan erstatte ham i Liverpool. Hans navn er det første i lagoppstillingen. Han er vår leder, klubbspilleren. Men jeg vet av erfaring at hamstringproblemer er lunefulle. Får du en slik skade må du bare ta tiden til hjelp, sier Torres til skysports.com.

Parry ser fremover
I sin faste spalte i LFC Magazine skriver daglig leder Rick Parry at Liverpool fortsatt har alt å kjempe for i ukene og månedene som kommer, etter seieren over Portsmouth.

- Nok en gang demonstrerte vi at vi aldri gir oss. Dirk, Xabi og Fernando kom inn fra benken, og det gjorde utslaget, slår Parry fast.

- Jeg syntes Fabio Aurelio hadde en kjempekamp på midtbanen, legger han til.

- Hver ligakamp blir viktig nå fremover, og vi har også alt å spille for i Europa. Selvsagt er vi skuffet over å være ute av FA-cupen, etter tøffe cupkamper mot Everton. Tap i et lokaloppgjør er hardt å svelge, og nesten enda verre i FA-cupen da det kan bli lenge til vi møter dem i cupen neste gang.

- Cuptapet betyr at vi nå har en frihelg. Selvsagt hadde vi foretrukket å spille FA-cup i helgen, men vi kan i alle fall nå benytte pausen til å forberede oss til kampen mot Manchester City og den store kampen mot Real i Madrid.

- Vi er også glade for at våre juniorer slo Chelsea og er klare for neste runde i FA Youth Cup. Chelsea slo Manchester United i forrige runde, og var en av favorittene i turneringen. Det var en utmerket kamp av våre gutter, og vi er nå i kvartfinalen.