- Steven var ikke 100%

Steven Gerrard og Fernando Torres var ikke 100% mot Chelsea. Gerrard slet med en vond lyske, mens Torres var sliten. Liverpool venter på resultatene av Gerrards prøver.

Liverpool-kapteinen ankom Melwood tidligere i dag for å gjennomføre tester på en vond lyske, og medisinske eksperter skal nå analysere resultatene. Liverpol FC har ikke bekreftet ny skade på Gerrard, men Rafael Benítez antydet etter kampslutt at Gerrard hadde problemer.
- Steven var ikke 100%. Det kunne dere se, sa Benítez til skysports.com etter 1-3-tapet.

- Det var det samme med Torres. Dere kunne se at han var litt sliten, ikke like skarp som tidligere. Men de har spilt bra. Vi følte at det var ok å bruke dem begge i denne kampen. Vi trengte dem.

- Honnør til Chelsea. De kontrollerte Steven hle tiden, og de gjorde det vanskelig for ham å spille. Han var ikke like mobil som normalt. Chelsea gjorde det vanskelig for ham.

- Men forskjellen i denne kampen var at Chelsea spilte bra. Det gjorde ikke vi.

Benítez nevnte tidligere i uken at Gerrard ble byttet ut i Fulham-kampen grunnet en stram lyske. Nå opplyser manageren at kapteinen slet med et ankelproblem!
- Skaden han hadde på lørdag var ikke et problem, ankelen hans var ok. Men vi vet ikke hvordan han er. Vi får se i morgen.