- Stol på oss

Jose Reina oppfordrer Liverpool-fansen til å stole på spillerne. Keeperen føler seg trygg på at laget vil få orden på spill og resultater etter en svak start på sesongen.

Tap for Tottenham og Aston Villa har ført til at Liverpool har kommet skjevt ut i sesonginnledningen. Tre poeng på tre kamper har fått kritikerne til å kvesse pennene.

Målvakt Reina innser at det er plenty med rom for forbedringer, men samtidig føler han seg trygg på at laget vil få orden på sysakene ganske snart.

- Fansen kan stole på oss. Som lag har vi alltid vært sterke, sier 26-åringen til Liverpoolfc.tv.

- Vi er selvsagt skuffet, da det ikke er normalt at vi spiller tre kamper og taper to av dem. Men vi må se fremover, og forsøke å forbedre oss, slik at vi kan ta opp titteljakten igjen.

- Vi er det samme laget som i fjor. Laget som tok 86 poeng i ligaen. Intet er endret, sett bort i fra at noen spillere har forlatt oss, mens andre har kommet inn. Vi er fortsatt et sterkt lag.

- Vi har mange gode spillere, og vi må se fremover. Så snart vi vinner 2-3 kamper på rad vil ting endre seg.

Den spanske landslagsmålvakten spår en mye mer åpen Premier League i år en tilfellet har vært de siste årene. Han forventer at lag som Aston Villa, Tottenham og Manchester City vil ha et ord med i laget i kampen om ligatrofeet.

- Lag som Villa, Tottenham og Manchester City vil bli involvert i tittelkampen, og jeg tror ikke laget som går til topps denne sesongen vil ha over 82 poeng.

- Tottenham spiller på høyt nivå. De var nok bedre enn oss i den første kampen. Spesielt i første omgang. Men det er for tidlig å si noe om hvilket lag som vinner. Vi må se det hele an litt lenger.

Selv har Reina begynt sesongen på en imponerende måte, og har vært blant Liverpools beste spillere i alle de tre kampene som har blitt spilt.

- Jeg er fornøyd med å ha spilt to gode kamper nå i starten av sesongen, men jeg kan ikke være fornøyd med at vi har tapt to av tre. Jeg vet Rafa stoler på meg, og det er positivt å føle managerens tillit. Jeg må bare fortsette å jobbe, og forsøke å forbedre meg. Jeg er bare 26 år gammel, så jeg har mange år foran meg til å bli en enda bedre keeper.

- Alle spillerne, og alle i staben, er en del av denne flotte klubben. Vi kan alle bidra til at Liverpool blir en suksessfull klubb.