- Synd hvis Xabi reiser

Fernando Torres håper lagkameraten ikke lar seg lokke av Real Madrid, men spillerens ønsker viktigst. Sami Hyypiä fulgte rådet til lagkamerater. Lukrativ tur til Østen for Liverpool.

- Alvorlig tap for Liverpool
Fernando Torres vil ha brakt mange gjenkjennende nikk fra røde supportere da han i et intervju uttaler at han håper Xabi Alonso blir i Liverpool, og at det vil være et alvorlig tap for klubben om baskeren forlater Merseyside.

- Det vil være synd hvis Xabi reiser, mener Fernando. - Han holder kortene tett til brystet slik at jeg vet ikke hva som vil skje.

- Jeg vil selvfølgelig sette ønskene til Xabi selv foran noe annet, men han har tre år igjen av sin kontrakt med oss og jeg vil gjerne at han blir.

- Det vil være et alvorlig tap for Liverpool om han reiser i sommer.

- Han er en hyggelig kar og han vil vite hva som er best for ham selv. Han kan imidlertid ikke gjøre noe uten samtykke fra Benitez, slik at det er uvisst hva som hender. Han er uten tvil en av de beste midtbanespillerne i verden.


Sami vil spille fotball
Sami Hyypiä vil trolig gjøre sin debut i en offisiell kamp for Bayer Leverkusen til helgen i en cupkamp, mens ligastarten er påfølgende helg mot Mainz. 35-åringen håper han vil få mer spilletid i Bundesliga enn de 12 kampene han hadde med Liverpool forrige sesong, og ser ikke bort fra at han fortsetter på banen også etter at den 2-årige kontrakten i Leverkusen løper ut.

- Jeg fikk flere tilbud om å fortsette å spille i Premier League, men etter 10 år i Liverpool ville det ha blitt vanskelig for meg å bli akseptert av fans i en annen klubb. Tilbudet fra Leverkusen kom derfor akkurat til rett tid., sier Hyypiä til Bild.

- Jeg snakket med tidligere lagkamerater Markus Babbel, Philip Degen og Didi Hamann. De snakket alle veldig positivt om Bayer Leverkusen og det gjorde min avgjørelse lett.

- Jeg er ikke en type person som liker å trene hver dag for så å sitte på benken når det er kampdag. Derfor ønsket jeg noe nytt og jeg har kommet hit for å spille fotball.

- Vi får se hvordan jeg føler meg om to år. Jeg kan utvilsomt se for meg at jeg kan spille lenger enn den, men den avgjørelsen tar jeg når det er aktuelt.


£3M fra Asia-tur
Ifølge nettstedet SportsproMedia.com tjente Liverpool i overkant av fem millioner amerikanske dollar på pre-season turen til Thailand og Singapore, eller drøyt £3M.