- Tapet mot Arsenal har ikke påvirket oss

Benítez sier at tapet mot Arsenal ikke har påvirket spillernes selvtillit negativt. Mascherano på vei tilbake til sitt beste. Imponert over Roy Hodgson. Glad for FIFAs nominering av Torres og Gerrard.

Et B-preget Liverpool-lag spilte en brukbar kamp mot Arsenal på Emirates Stadium. Rafael Benítez tror ikke tapet har noen negativ effekt foran møtet med Fulham i morgen.

- Etter United-kampen var alle her svært glade, sa Benitez på dagens pressekonferanse på Melwood.
  
- Etter tapet mot Arsenal var alle skuffet. Du må være det når du ikke har vunnet. Men spillerne gjorde det bra, det var en god kamp og alle kunne se at det var to gode lag på banen.
  
- Så noen av spillere som ikke har spilt mange kamper, har kanskje fått mer selvtillit (etter onsdag), og det er en positiv stemning blant spillerne fordi vi vet vi besitter kvalitet.
  
- Alle i byen, i alle fall i vår del av byen, var veldig fornøyd etter å ha slått United. Spillerne, staben, fansen og alle i klubben var henrykt.
  
- Disse kampene utgjør alltid en forskjell, og humøret har vært fantastisk.
  
- Det er viktig nå å beholde vinnermentaliteten. Vi vet det blir tøft, men vi har tro på at vi kan vinne.
  
Benitez har stor respektt for den jobbem Fulham-manager Roy Hodgson har gjort med begrensede ressurser på Craven Cottage.
  
- Han gjør en god jobb. Han er en god manager og en hyggelig person når du snakker med ham. Jeg er virkelig imponert over den jobben han gjør.
  
- Han har en del erfaring, og laget er godt. Det blir en tøff kamp fordi Premier League er alltid vanskelig, men spesielt ettersom han gjør en god jobb.
  
- Danny Murphy er en veldig god spiller, og de andre spillerne besitter litt kvalitet. 
  
Benitez ble spurt om Javier Mascheranos form denne sesongen.
- Vi var bekymret i begynnelsen av sesongen fordi vi hadde noen problemer og Argentina måtte kvalifisere seg til VM.
  
- Men jeg synes han var veldig god mot United, så nå er han på vei tilbake. Hans oppofrelse er alltid fantastisk.
  
- Han var litt bekymret for Argentina. Noen ganger kan du ikke hindre spillerne i å tenke på landet sitt. Vi visste om spekulasjonene om Barcelona, men på det nåværende tidspunkt gjør han det veldig bra. Han trener fantastisk og spiller på det samme nivået som han var på tidligere.
  
Benítez benyttet også anledningen til å rose Steven Gerrard og Fernando Torres. Duoen har blitt nominert til FIFA Player og the Year.
  
- Det er virkelig bra og viktig for klubben. Vi vet at de spillerne i toppklasse. De fortjener å være der.Det er positivt å ha to der (på liste), og det kan bli flere i fremtiden. Vi er veldig glade på deres vegne.