- To poeng tapt

Benitez frustrert over den sene utligningen. Jagielka mener Webb gjorde det riktige når han ikke ga Torres straffe, mens Moyes mener at Everton burde hatt straffe like før Gerrards scoring.

Liverpool-manager Rafael Benitez var frustrert over at to poeng gikk fløyten like før slutt mot Everton i går.

- Når du er på toppen av tabellen, og det gjenstår tre minutter og de utligner, så er dette helt klart to poeng tapt, sa Benitez til Liverpool Daily Post umiddelbart etter kampslutt.

- Vi ledet, og kontrollerte kampen i andre omgang. Vi hadde mye ballinnehav, og hadde god kontroll, så jeg trodde vi skulle klare å score ett mål til. Men så slipper vi inn et mål med bare tre minutter igjen.

- Dette var et skuffende resultat, men vi er fortsatt i en god posisjon. Vi må håndtere presset det medfører å ligge i teten, og konsentrere oss om fremtiden. Vi har ikke råd til å henge med hodet når vi befinner oss en så god posisjon som vi gjør nå. Vi har en viktig cupkamp mot Everton til helgen.

Jagielka: - Det var ikke straffe
Tre minutter ut i andre omgang i gårsdagens kamp oppstod det en kontroversiell episode der Fernando Torres og Liverpool mente seg snytt for straffespark. Evertons Phil Jagielka går inn i ryggen på spanjolen og dytter han over ende når Torres er på vei mot mål. Synderen selv så situasjonen annerledes.

- Torres løp inn i meg og falt. Heldigvis så også dommeren det slik. Jeg gjorde egentlig ingen takling, uttaler Jagielka til Liverpool Daily Post.

Det var Tim Cahill som gjorde utligningsmålet som Everton-fansen feiret som om de hadde vunnet kampen.

- Jeg løp frem fra bakre stolpe, og Mikel slo en hard ball inn i feltet. Det var kjempemessig at headingen gikk inn. Det er flott for laget, og en fin belønning for god laginnsats. Vi jobbet svært hardt for det ene poenget. Dette handler ikke om at vi sendte Liverpool ned fra tabelltoppen. Det handlet om oss, og det er hva som betyr noe, sier Cahill.

Everton-manager David Moyes mente på sin side at Everton kanskje skulle hatt straffespark like før Steven Gerrard ga Liverpool ledelsen. Han fryder seg ellers over at Everton nå har spilt sju kamper på rad uten tap.

- Vi la ned samme innsats som vi har gjort i flere uker nå. Vi spilte med selvtillit, og uavgjort var et rettferdig resultat. Vi kunne kanskje hatt et straffespark like før Liverpool gjorde sitt mål. Det var skuffende at vi ikke fikk det. Vi ropte fortsatt på straffe da Liverpool kontret og Steven Gerrard fikk rom på midtbanen til å gå frem å score. Vi var uoppmerksomme ved den situasjonen. Vi mistet konsentrasjonen fordi vi ikke fikk straffesparket, og Liverpool dro fordel av det.

- Når det er sagt, så gjorde dommeren en veldig god kamp. Det var et par rop på straffespark i begge ender, men han ga dem ikke. Jeg er mer bekymret over hvordan vi kunne miste konsentrasjonen når vi ikke fikk straffesparket, enn jeg er over dommerens avgjørelse.

- Liverpool har kjøpt spillere for å vinne ligaen, og vi er ikke på samme nivå. Men vi har vist stabilitet, og har kommet langt de siste årene. Vi klarte å gi Liverpool en god kamp på deres bane, og vi fortjente poenget.