- Tøft å konkurrere med City

Under dagens pressekonferanse på Melwood slo Rafael Benitez fast at det er tøft for Liverpool å konkurrere med pengebruken til Manchester City og de europeiske storklubbene.

Benitez mente at transfermarkedet nå har gått helt av hengslene, og innrømte samtidig at han forsøkte å hente Gareth Barry fra Aston Villa nå i sommer, uten å lykkes.

- Vi måtte betale store penger for Glen Johnson. Markedet har gått helt av hengslene. Det handler kun om penger, penger og mer penger. Ting har endret seg, og vi må tilpasse oss situasjonen. Manchester City og storklubbene i Europa bruker utrolige pengesummer, så markedet har forandret seg og vi må jobbe enda hardere.

- Vi må prøve å holde oss på det nivået vi er på, på grunn av de store pengesummene som blir brukt på spillere her til lands og i utlandet.

- Når det gjelder Glen Johnson, så var det også andre klubber som tilbød ham mye penger. Men han ønsket å komme til Liverpool, og det ble tungen på vektskålen.

- Vi gjorde også et nytt forsøk på å sikre oss Gareth Barry, men som jeg sa handler alt om penger, penger, penger. Så enkelt er det.

- Manchester City har kjøpt en rekke gode spillere, men det garanterer dem ikke trofeer. Det vil bli interessant å se hva som skjer med dem kommende sesong. Uansett hva som skjer er rutine viktig, og jeg føler vi har det i de viktigste posisjonene.

- Bruker du mye penger er det alltid lettere å oppnå resultater. Men det er også viktig at spillerne forstår hverandre. Det er like viktig at spillerne holder sammen og jobber hardt.