- Torres er best

Yossi Benayoun er mektig imponert over Torres, og synes han er den beste spissen i verden. Benítez setter press på Ferguson. Liverpool klarer ikke å score tre mål, sier Ashley Cole.

Fernando Torres scoret Liverpools to første mål mot Blackburn i går, det ene på en flott volley som gikk i en perfekt bue over keeper Paul Robinson. Yossi Benayoun har nærmest gått opp for superlativer når han blir bedt om å beskrive Fernando Torres.
- Dette er hva du får av Torres, sier Benayoun til Liverpoolfc.tv.

- Han er alltid en trussel. Han er den beste spissen i verden. Målene han scorer er bare utrolige. Se på det første i dag. Det var utrolig. Han får det til å se så enkelt ut. Det er alltid enklere for oss som lag når han spiller.

Benayoun mener det var svært viktig å komme tilbake på vinnersporet etter det stygge 1-3-tapet mot Chelsea i midtuken. Seieren satte også ytterligere press på Manchester United.
- Det var viktig at vi reagerte etter det skuffende Chelsea-tapet. Vi må gi alt i Premier League og kjempe helt til slutt. Vi må fortsette å vinne for å sette press på Man United. Forhåpentligvis vil det være nok til at vi vinner tittelen.

- Seieren har gjenopprettet selvtilliten vår, og det er viktig. Vi vet at det kommer til å bli veldig vanskelig mot Chelsea på tirsdag. Vi skal gi 100 prosent og forsøke vårt beste. Så får vi se hva som skjer. Man vet aldri i fotball. Alt kan skje.

Før avspark ble 20-årsdagen for Hillsborough-tragedien markert med ett minutts stillhet. Benayoun var svært fornøyd med å ta tre poeng på en slik dag.
- Det er veldig trist, og vi skal overvære minnestunden på onsdag og vise vår respekt. Vi må sørge for at noe slikt aldri skjer igjen.

- Tilskuerne var fantastiske i dag. Forhåpentligvis ga vi dem noe å juble for i en vanskelig tid.

Rafa setter press på Ferguson
Liverpool vant 4-0 på Blackburn og kampen om ligagullet er fortsatt åpen. De røde ligger ett poeng bak Manchester United, men rivalene har én kamp mindre spilt. Seks ligarunder gjenstår.
- Han snakker om oss fordi de føler presset vi legger på dem. Jeg vet at han er nervøs, og det er bra, sier Benítez.

Benítez lar seg ikke provosere av Fergusons seneste forøsk på å bringe Liverpool ut av fatning.
- Ordkriger er for managere som er påvirket av dem. Men jeg forstår ham ikke fordi han har en skotsk aksent.

 - Vanligvis er jeg bare bekymret for laget mitt, og jeg bryr meg ikke om hva folk sier. Jeg foretrekker å snakke om fotball, men noen ganger må man ta igjen.

- Liverpool scorer ikke tre mål
Bolton nettet tre ganger på Stamford Bridge i går, men tapte likevel 3-4. Liverpool må score tre mål på tirsdag for å kunne avansere til semifinalen i Champions League, men Chelseas Ashley Cole tror ikke at de røde klarer oppgaven.
- Jeg tror ikke det er så mange lag som vil komme til Stamford Bridge og score tre. Vi kommer til å savne John Terry, men det vil være spesielt for guttene å klare det for ham. Forhåpentligvis har vi gjort nok på Anfield til å gå videre.