- Torres tente oss

Steven Gerrard forteller at Fernando Torres var skikkelig tent i garderoben før kampen. Kapteinen ikke overrasket over at Torres spilte så godt. Gerrard stolt av å ha spilt 100 e-cupkamper.

Steven Gerrard avslører at Fernando Torres virkelig tente de andre spillerne før kampen.
- Fernando var giret i garderoben på forhånd, så det var ingen overraskelse for meg at han spilte så vel som han gjorde, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- Han var klar for denne, og jeg er sikker på at han nøt scoringen sin.

- En av vendingene han gjorde i første omgang var verdensklasse, og hans opptreden viste at vi har behov for å ha ham skadefri om vi skal lykkes.

- Det mest gledelige ved resultatet er måten vi spilte på som et lag. Vi holdt det gående helt til slutt. Vi var fantastiske.

- Jeg tror kampen ble vunnet i første omgang da vi fikk et par mål og spilte veldig bra.

- Men selv etter det fortsatte vi jakten på flere mål. Det er bra at vi kunne øke ledelsen i andre omgang fordi et slikt resultat kan bare styrke selvtilliten vår.

- Jeg tror vi har klart det mot ganske mange lag på Anfield i Europa.

- Når vi spiller slik, holder vi lagene tilbake og bare fortsetter å legge press på dem.

- Jeg er sikker på at hvis du hadde snakket med noen av Madrid-spillerne, ville de ha fortalt deg at det var perioder i løpet av første omgang da de knapt hadde tid til å puste på grunn av tempoet vi spilte i.

Gerrard nådde i går 100 e-cupkamper med Liverpool.
- Jeg fikk et par tekstmeldiger fra folk som ønsket meg lykke til i min 100. e-cupkamp. Jeg er stolt av å ha nådd en slik milepæl.

- Det betyr mye for meg, og det ble enda mer spesielt fordi jeg også nettet et par mål. Men det mest gledelige for meg var resultatet.