- Torres tror ikke han behøver operasjon

Den spanske journalisten Guillem Balague hevder at Fernando Torres selv ikke tror han trenger noen brokkoperasjon for å få bukt med skaden som har plaget ham den siste tiden.

- Torres plages av muskelsammentrekninger, ofte omtalt som muskelspasmer, i lysken. Skaden krever normalt sett ikke noen operasjon, men det er likevel smertefullt og begrenser spillerens mobilitet, skriver Balague på sin egen nettside.

- Selv om dette betyr at Torres ikke trenger å bli på sidelinja like lenge som etter en operasjon, vil det bety at han ikke er 100% frisk når Liverpool spiller mot Lyon. Dette betyr også at han må ha fullstendig hvile under det kommende landskampavbrekket, fortsetter Balague.

- Torres har vært plaget av skaden under Liverpools to siste kamper, men han ble likevel enig med klubbens medisinske støtteapparat om at han kunne spille deler av nøkkelkampene mot Manchester United og Fulham, så lenge han ikke spilte samtlige 90 minutter i noen av kampene.

- Dette betyr også at Torres sannsynligvis ikke spiller 90 minutter mot Lyon, selv om han har reist til Frankrike med Liverpool.

- I løpet av de neste to ukene vil det være et landskampavbrekk. Liverpool vil da legge press på Spanias landslagssjef Vicente del Bosque, og be om at Torres ikke blir innkalt til landslagssamling. Man håper at to ukers hvile skal være nok til at skaden leges, og at Torres kan være 100% frisk når landskampavbrekket er over.