- Trofeer er viktig, ikke penger

Torres mener det viktigste for en fotballspiller er å vinne trofeer, ikke hvor mye du får i lønn. Derfor advarer han Kaka mot å gå til Manchester City. Arbeloa har bursdag.

Fernando Torres scorer mot CityFernando Torres mener Kaka vil begå en stor feil dersom brasilianeren bestemmer seg for å gå til Manchester City. Citys milliardæreiere har stablet et bud på utrolige £108M for AC Milans midtbanespiller, og ifølge rapporter vil spilleren få en ukelønn på ufattelige £500000. Torres mener storspillere først og fremst er interessert i å spille for klubber som kjemper om trofeer, ikke for å unngå nedrykk eller en plass midt på tabellen. Spanjolen var i høst selv linket til Eastlands-klubben, men skal da ha gjort det helt klart at penger ikke var en motivasjonsfaktor.
- Manchester City er ikke det rette laget for Kaka. Seriøst, hvordan kan de betale £100M for Kaka?

- Store spillere ønsker å vinne trofeer. Manchester City er ikke engang med i kampen om titlene i England. De kjemper for å holde plassen i Premier League eller for å havne midt på tabellen.

- De må bygge derfra. Så må de utfordre de største klubbene. Kanskje da vil en toppspiller komme til dem.

- Chelsea lå godt plassert i ligaen før de begynte å kjøpe virkelige store stjerner. Nå ønsker alle å spille for Chelsea, men det gjorde de ikke da Roman Abramovich først ankom. De bygde en sterk klubb, og da begynte det å skje.

Torres mener at lønningsposen ikke er det viktigste for en fotballspiller.
- Jeg kan ikke forestille meg at Kaka spiller for Manchester City. Ja, det ville være en fantastisk kontrakt, men det er annet som er viktigere enn penger. En spiller ønsker å bli husket for hva han har vunnet.

- Forestill deg situasjonen ti år etter at du har sluttet. Du ser tilbake, du ser deg rundt, du er ikke på noen bilder, du har ikke vunnet medaljer og ingen trofeer. Det er som du ikke har spilt for noe.

- Du har kanskje en fantastisk bil, et fantastisk hjem, men hva betyr det?

- Du kan ha en kontrakt som er bedre enn vennene dine, men ingen spiller ser tilbake og sier: "Jeg fikk mest penger".


Arbeloa har bursdag
Alvara Arbeloa fyller 26 år i dag. Vi gratulerer!