- Tror Torres og Gerrard blir klare

Rafael Benítez tror Torres og Gerrard begge vil være tilgjengelige når Liverpool tar i mot Lyon på Anfield tirsdag kveld. Er de friske nok, blir de ikke spart til søndagens møte med Manchester United.

Steven Gerrard og Fernando Torres var sårt savnet da de røde spilte en svak kamp borte mot Sunderland i går. Begge pådro seg skader i det forrige landslagsoppholdet, og klarte ikke bli friske i tide til gårsdagens kamp. Når Lyon kommer på Anfield-besøk på tirsdag regner Benítez med å ha sine to desidert største stjerner tilgjengelig.

- Jeg tror Gerrard og Torres vil vre tilgjengelig. Dersom de er, så ser jeg ingen problemer med å bruke dem før United-kampen, fordi den er fem dager senere. Dersom vi vinner den første av disse to kampene vil det bli lettere i den neste, sier Rafa til The Mirror.

Manchester United har allerede vunnet sine to første gruppespillskamper i Champions League denne sesongen, og kan derfor spare enkelte spillere til søndagens kamp. Liverpool må ha seier, etter tapet i Firenze.

- Vi kan ikke gjøre det som United gjør. Vi må ta en kamp av gangen, og må bruke våre beste spillere i hver kamp. Vår prioritet er Lyon, og forhåpentligvis har vi spillere på vei tilbake fra skader.

- Vi vet at førsteomgangen mot Fiorentina var svak, men andreomgangen var veldig bra. Jeg tror vi spilte oss til 12 målsjanser, mens de kun hadde en. Vi har nok kvalitet, selvtillit og rutine i stallen, så det handler om å gå til hver eneste kamp med mål om at vi må vinne. Vi har spilt mange tøffe og vanskelige kamper tidligere, hvor vi har vist karakter.

- Lyon har et godt lag, og de spiller offensiv kvalitetsfotball. De har masse erfaring fra denne turneringen, og vet hva de holder på med. Men å spille mot oss er ikke lett for noen. Du kan tape og spille uavgjort, men samtlige lag i verden vil si at Liverpool er et lag det er vanskelig å slå. Forhåpentligvis vil det også være slik i denne kampen. Våre supportere vet at Champions League er en spesiell turnering for oss, og det har vært utrolig. Atmosfæren her på europacupkvelder har alltid vært bra for vårt lag, og spesielt når vi er under press. Anfield vil være en nøkkel for oss. Vi behøver å ha fansen i ryggen, for de er de beste i verden, avslutter Benítez.