- Uavgjort holder ikke

Rafael Benitez mener det er helt avgjørende at Liverpool vinner alle sine ligakamper frem til og med kampen mot Manchester United. Fernando Torres begir seg ikke ut på glattisen.

Rafael Benitez innrømte på dagens pressekonferanse på Melwood at Manchester United virker fryktinngytende sterke for tiden. Manageren slo fast at de røde ikke har råd til å gi fra seg ett eneste poeng i de kommende kampene, skal man ha håp om å ta igjen ligalederen.

- Manchester United er et godt lag. De har vunnet mange kamper på rad, så vi vet vi må vinne nesten hver eneste kamp. Du har ikke en gang råd til å spille uavgjort for øyeblikket, sa Benitez.

- Klarer vi å slå Manchester City, vil det gi oss selvtillit. Hver eneste kamp i denne fasen av sesongen vil påvirke humøret i garderoben, slo han fast.

Det blir spennende å se hvordan spanjolen komponerer laget sitt på søndag, med både Xabi Alonso og Steven Gerrard uaktuelle til kampen mot City.

- Vi har fire tette kamper nå, så spillerne får ikke mye tid til å hvile og hente seg inn igjen. Vi må vinne disse kampene, ettersom United kan fortsette å vinne de også. Klarer vi å vinne disse kampene vil oppgjøret mot Manchester United på Old Trafford i mars bli helt avgjørende.

- Fem poeng er en betydelig ledelse, men det er ikke umulig å hente det inn igjen. Vinner vi kampene vi har før vi reiser til Old Trafford, og så klarer å vinne der, vil avstanden kun være på to poeng. Vi får vente og se om det skjer, og hvordan det i så fall vil virke inn på situasjonen.

- Vi er i stand til å vinne uten Torres, og vi er i stand til å vinne uten Gerrard, men det er enklere om begge disse spiller. Det betyr ingenting om andre lag anser oss som tittelutfordrere eller ei. Vi må bare gjøre jobben vår og vinne våre kamper, avsluttet Rafa.

Torres er ingen isdanser
Fernando Torres avfeier påstander om han skal ønske å delta i TV-showet "Dancing on Ice". En britisk tabloidavis hevdet denne uken at Liverpool-spissen ønsker å delta i showet, etter å ha blitt en stor fan av ITV-programmet.

- Jeg har blitt vant med at folk dikter opp historier om meg, men dette er bare tull, sier spissen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har blitt fortalt at showet er veldig populært her i England, men jeg hadde ikke hørt om det før noen av mine lagkamerater viste meg artikkelen i avisen i går. Jeg har aldri sett programmet, vet ikke hva det går ut på, og akter ikke å delta i det.

- Artikkelen har spredd seg som ild i tørt gress, men faktum er at dette er en oppdiktet historie. Det ønsker jeg å gjøre helt klart.