- Umulig å undervurdere LFC

Manager Simon Grayson hos Leeds har stor respekt for Liverpool og morgendagens cupmøte, men utelukker ikke at de hvite også hviler spillere. Gary McAllister aktuell for skotsk jobb.

Stor utfordring for Leeds
Sju seire og en uavgjort på de åtte første ligakampene har sendt Leeds United til topps i League 1. Manager Simon Grayson og hans mannskap er nå klare for å gjenoppleve en gammel klassiker når Liverpool kommer på besøk i Carling Cup i morgen. Det vil bli fullt hus og stor stemning, men en respektfull Grayson understreker at det er opprykk som teller for vertene denne sesongen.

- Liverpool vil ta ut et lag som de føler kan vinne denne kampen greit, sier Grayson til BBC Radio Leeds.

- Forhåpentligvis kan vi greie å overraske, vi spiller med mye selvtillit om dagen. Du kan imidlertid ikke undervurdere hva Liverpool står for - det er en fantastisk klubb med spillere av verdensklasse.

- Dette er en enorm utfordring for oss, men det er noe vi ser fram til.

Manageren har et dilemma i midtforsvaret hvor Rui Marques er ute med skade og Leigh Bromby ikke er spilleberettiget, og Richard Naylor og Lubo Michalik er aktuelle kandidater.

- Richard er tilbake etter skade og spilte for reservene forrige uke mens Lubo har vært involvert med førstelaget, slik at vi har en avgjørelse å gjøre. Begge spillerne er kapable til en slik test.

- Det sier seg selv at alle ønsker å spille i denne kampen. Det er blitt antydet at Liverpool vil hvile noen spillere, det kan det være at også vi gjør. Uansett hvilket lag vi stiller med har jeg tro på at vi kan sørge for en overraskelse, men selv om tirsdag kveld blir noe stort er det ingen tvil hva som teller mest på lang sikt - nemlig lørdagens kamp borte mot MK Dons.


Trenerjobb for Gary Macca?
George Burley har fått fornyet tillit som skotsk landslagssjef, til tross for å ha endt bak Norge i VM-kvalifiseringen, og skal ønske seg Gary McAllister som ny trener etter at Steven Pressley har gitt seg. Den tidligere Liverpool-spilleren skal nå ha innledet samtaler om den mulige jobben.