- Utvisningen var grei

Javier Mascherano mener at dommer Andre Marriner ikke hadde annet valg ennå vise ham ut mot Manchester United. Sami Hyypiä imponert over Jamie Carraghers spill.

Javier Mascherano ble utvist mot Manchester United etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort for en felling av United-keeper Edwin van der Sar på overtid. Argentineren står overfor en kamps karantene, mot Arsenal i morgen, men innrømmer at dommer Andre Marriner ikke hadde annet valg enn å sende ham av banen.

- Jeg gjorde en feil. Jeg ønsket ikke å berøre Van der Sar. Jeg gikk for å forsøke å stoppe pasningen, men gresset var glatt og jeg gikk inn i taklingen med stor kraft. Det var en forseelse, så jeg fortjente å bli utvist, sier Mascherano ifølge The Times.

Hyypiä imponert over Carragher
Jamie Carragher har slitt med formen tidligere i sesongen, men mot Manchester United var midstoppren tilbake i godt gammelt slag.

Sami Hyypiä, som har vist solid spill i Bundesliga etter overgangen til Bayer Leverkusen, var tilstede på Anfield søndag. Finnen ble imponert over opptredenen til hans tidligere stopperkollega.
- Carra hadde en fremragende kamp, spesielt i sluttfasen av kampen da United presset, sier Hyypiä til The Times.

- Han var meget solid, og det var flott å se ham spille på denne måten, men jeg har alltid visst at han har stor viljestyrke.

- Forhåpentligvis kan han nå fortsette å spille på denne måten i de kampene som kommer. Kampene blir ikke akkurat noe lettere fremover.

- Arsenal og Fulham er viktige kamper også, og Liverpool vil ønske å bygge på forestillingen mot United. Seieren blir ikke fullt så viktig hvis de ikke klarer det.

- Det er tider når du står overfor for å få kritikk som spiller, og det kan være tøft. Noen ganger kan det skje altfor raskt, hvis du spiller bare én dårlig kamp, og hvis du spiller en fremragende kamp, da du er den beste i verden.

- Spillerne må huske dette, og Carra er mentalt sterke. Ingen forventer at han skal løpe over banen og smelle ballen i nettet, men han er en meget solid forsvarer og en viktig del av Liverpool-laget.