- Vesentlig å beholde Rafa

Fabio Aurelio mener det er viktig at klubben signerer ny kontrakt med Rafael Benítez. Ikke bekymret for sin egen kontraktssituasjon.

Rafael Benítez' fremtid på Anfield er ennå ikke avklart. Fabio Aurelio insisterer på at det er svært viktig at klubben får beholde Benítez som manager. Brasilianeren spilte under Benítez i Valencia, og vet hvor avgjørende Benítez var for klubbens suksess.
- Rafa var nøkkelen til Valencias suksess. Vi hadde ikke en spillertropp med store navn, men vi hadde et meget konkurransedyktig lag. Rafa ledet spillere sine veldig bra, sier Aurelio ifølge Liverpool Daily Post.

- Kanskje 70-80% av suksessen i Valencia var på grunn av Benitez, og resten var opp til spillerne.

- Det var en stor skuffelse for Valencia da Rafa reiste. Han kom fra et lag i 2.divisjon [Tenerife]. I sin første sesong vant han La Liga foran Barcelona og Real Madrid, første gang Valencia hadde vunnet på 31 år. Så i sin tredje sesong han vant La Liga igjen og UEFA-cupen.

- Alle var veldig begeistret for Rafa og arbeidet han gjorde. Men han bestemte seg for å gå til Liverpool og en annen utfordring. Det berørte Valencia mye. Det han gjorde der, kunne ingen gjenta.

- Etter at han reiste, sammenlignet alle ham med de neste trenerne. Han vant 10 kamper på rad der. Alle ventet på at den neste treneren skulle klare 11 seirer på rad.

- Etter min mening er det vesentlig at Liverpool prøver å beholde ham. Troppen har blitt bedre hvert år han har vært her. I nesten hvert eneste år har han vært med i sluttfasen av Champions League, og vi har kommet nærmere tittelen.

Aurelios egen kontrakt utløper i 2010, men forsvarersspilleren er ikke opptatt av at forhandlingene om en ny avtale ennå ikke har startet.
- For å være ærlig, jeg er ikke bekymret for at forhandlingene om en mulig avtale ennå ikke har begynt.

- Jeg har hatt noen problemer med skader i det siste, og jeg bare nyter øyeblikket det er å spille i disse store kampene.