- Vi burde ha vunnet

Yossi Benayoun bekreftet sin gode form i det siste ved å være en av banens beste mot Arsenal og score to mål, men han mener at det var en kamp hvor de røde skulle ha tatt alle poengene.

Han ble kåret til Liverpools beste både av fansen og journalistene på liverpoolfc.tv, mens liverpool.no ga ham åtte poeng på spillerbørsen i thrilleren mot Arsenal. Yossi Benayoun viste igjen at han er i storform, og ikke minst i 2.omgang da han ble flyttet inn sentralt bak Fernando Torres var han toneangivende på Anfield. Teknisk, kreativ, arbeidsom og ikke minst modig, som da han stupte inn i ball og forsvarstøvel for å presse 2-1 målet over linjen foran The Kop.

- Det blir vanskelig, innrømmer Yossi i etterkant av 4-4 kampen og på spørsmål om man nå er ute av kampen om ligagullet. - United er et sterkt lag, men vi vil ikke gi opp og fortsette å prøve å gjøre vårt beste.

- Vi må prøve å vinne våre gjenværende kamper, og forhåpentligvis kan vi fortsatt greie det.

- Det var en stor kamp for supporterne å se på, men ikke for oss da vi gjorde for mange feil. Vi skulle ha vunnet kampen.

- I førsteomgang skapte vi fire eller fem virkelig gode sjanser, mens de scoret med deres eneste skudd i omgangen.

- Vi kom sterkt tilbake etter pause og ledet 2-1. På det tidspunktet kontrollerte vi kampen, men vi gjorde flere feil og da vi måtte jage kampen straffet de oss.

- Vi har det beste forsvaret i ligaen og også den beste keeperen, men jeg synes ikke vi forsvarte oss bra nok som lag mot Arsenal. Vi scoret fire mål og burde ha greid å sikre oss tre poeng.