- Vi burde ha vunnet

Hamstringskader på Riera og Benayoun, og bare ett poeng hjemme mot Birmingham. Benitez kunne bare riste på hodet. Manageren mente de røde burde ha vunnet. Carsley rasende på N'Gog.

Liverpool-manager Rafael Benitez var klinkende klar på at Liverpool burde ha slått Birmingham i kveld, på bakgrunn av spill og sjanser. Manageren innrømte at straffesparket som ga utligningsmålet var av det billige slaget, men la til at ett poeng var det minste de røde fortjente.

- Jeg synes det er vanskelig å forklare hvorfor vi ikke vant denne kampen. Vi hadde så mange sjanser, og stort ballinnehav, uttalte Benitez til ESPN etter kampslutt.

- Etter kampen snakker vi om straffesparket, og om det burde ha vært gitt eller ikke. Kanskje skulle det ikke det. Men vi fortjente å vinne denne kampen, etter alle sjansene vi skapte.

- Jeg har snakket med N'Gog og han sa at det kanskje ikke var straffe. Uansett hadde vi 74% ballinnehav i første omgang, og så mange målsjanser at det var utrolig at vi endte opp med å spille uavgjort i denne kampen.

- Nå må vi bare se frem mot neste kamp. Vi må spille like bra som i dag, og vise den samme karakterstyrken. En kunne se at spillerne trodde på at de skulle vinne denne kampen, og det er også budskapet til neste kamp. Det er budskapet til alle her, og vi jobber veldig hardt. Ting vil endre seg til det bedre.

Carsley rasende på N'Gog
Lee Carsley var fortsatt rasende på David N'Gog etter kampslutt, etter at Liverpool-spilleren gikk i bakken uten at Carlsey var borti ham og fikk straffespark.

- Jeg var absolutt ikke i nærheten av ham. Det var en vits. Jeg vet jeg ikke var borti ham, og jeg sa til dommeren at han kunne vise meg gult kort eller vise meg ut, men jeg ville si min mening for det fikk meg til å føle meg bedre.

- Jeg er sikker på at N'Gog har en familie, og hadde jeg vært i hans sko ville jeg ha vært ganske flau når jeg kom hjem til dem. Det er meningen at du skal være et eksempel til etterfølgelse for barna dine, men dette var kun flaut juks. Men gutten tok en sjanse, og sikret laget sitt ett poeng, og jeg er sikker på at han vil få klapp på skuldra for det.

Birmingham-manager Alex McLeish var heller ikke nådig.

- Dette var en skam for spillet. Han lurte dommeren og skaffet laget sitt et straffespark. Peter Walton er en god dommer, men denne gangen tok han feil. Hadde det ikke vært for straffesparket, tror jeg vi hadde vunnet kampen. Liverpool prøvde og prøvde, men jeg følte ikke at de ville være i stand til å score.

- Lee gikk inn i situasjonen, men det var aldri kontakt med spilleren. Det var ingen grunn til at han skulle legge seg ned der. Det er latterlig. Det er en del av spillet å unngå taklinger, men han skaffet laget sitt et straffespark og ett poeng. Dessverre kostet det oss to poeng.

- Det var en kjempekamp av vårt lag. Vi gjorde to flotte mål etter at Liverpool tok ledelsen. Ikke mange lag tar ledelsen på Anfield etter at Liverpool scorer først.

- Man sier at slike situasjoner jevner seg ut, men de jevner seg ut mer for de store lagene. Mine spillere var fantastiske i kveld, og lagånden var enorm.